Nea Radio

4.divisjon:

Selbus håndball-herrer serieåpnet med seier

SEIER: Selbus håndballherrer serieåpnet med storseier over Brønnøysund. Foto: Tove Karin Lien

Selbu håndball sitt herrelag sikret solid seier etter godt lagspill.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbuhallen 27. oktober
Selbu – Brønnøysund 37 – 21 (19 – 8)

Søndag formiddag var det endelig sesongstart for Selbu sitt herrelag i 4. divisjon. Gjestene som hadde tatt turen til Selbu var langveisfarende herrer fra Brønnøysund.

Selbu sørget for kampens første nettkjenning, og lagene fulgte hverandre relativt jevnt i kampens første 10 minutter. Selbu har kun hatt 1 treningskamp i oppkjøringen, og med flere nye spillere på laget var det nok noe spenning å kjenne på.

Dette ble en kamp som var preget av mye godt lagspill, og om en skal vurdere omgangene opp mot hverandre, så var 1. omgangen ett hakk bedre enn 2. omgangen. Det som fremstår som meget positivt er at samtlige spillere melder seg på og tar ansvar i kampen. Hele 9 av 11 utespillere tegner seg på scoringslista.

Vi kan ikke komme utenom å trekke frem de to 16-åringer som debuterte på seniornivå, nemlig Nikolai Valli og Anders Fremo. Anders gjorde førøvrige en meget god kamp som keeper for Selbu, og hvor han hadde flere klasseredninger.
I tillegg kunne vi presentere 3 nye spillere, med Niclas Øien, Bjørnar Stokke og Lars Nygård.

Neste lørdag er det bortekamp mot Skogn 2 i Skognhallen. Lørdag 16. november er det ny hjemmekamp mot NTNUI Håndball 4.

Laget:
Anders Fremo (målvakt), Lars Nygård (3), Steffen Jenssen (3), Sondre Eidem (4), Niclas Øien (7), Nikolai Valli (2), John Håvard Lien (5), Martin Thyholt (4), Bård Tveter, Bjørnar Stokke (2), Magnus Aftret (7), Jon Olav Trondset

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...