Nea Radio

Selbu

Aktivitetsdager på Årsøya

Hengekøyer var hengt opp på alle kanter Foto: Ola Bjerken

Et samarbeid mellom BUA Selbu og My Adventure, med støtte fra Gjensidigestiftelsen og vips, du har aktivitetsdager på Årsøya.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2020 kl 11:22

10 og 11. august ble det avholdt to dager med aktiviteter. Med aktivitetsutstyr fra BUA Selbu og et samarbeid med My Adventure, så det ut til at de tjue ungdommene som var til stede trivdes svært godt i sommersola.

BUA Selbu stilte med liggeunderlag, soveposer og hengekøye som virkelig er i vinden for tiden. Det var hengt opp hengekøyer i alle trær rundt på området hvor de befant seg og i det gavmilde hjørnet sto BUA Selbu også klar med goodiebags som de delte ut til de tjue ungdommene som deltok på aktivitetsdagene.

BUA Selbu i samarbeid med My Adventure

Mens hengekøyecampen befant seg på Årsøya, var ungdommene på dagtid ved Garbergselva hvor My Adventure i regi av Terje Aas Sæterhaug holdt kajakkurs, hvor det ble lagt fokus på kameratredning og etter bestått kurs ble våtkortet utdelt.

Terje Aas Sæterhaug fra et tidligere kajakkurs. Foto: Ola Bjerken/Nea Radio

Støtte fra Gjensidigestiftelsen

Gjensidigestiftelsen gikk ut i tidligere i år med et ønske om støtte forskjellige aktiviteter til barn og ungdom i sommer på grunn av koronasituasjonen. BUA Selbu var derfor tidlig ute med å søke støtte og med planen om aktivitetsdager med hengekøyecamp og kajakkurs så ble søknaden innvilget.

Stor pågang

BUA Selbu åpnet opp for påmelding, hvor det var førstemann til mølla prinsippet som gjaldt. Pågangen var stor og med ungdommer fra Selbu, Tydal og Stjørdal så ble plassen fort fylt opp.

Hør intervju med Ingrid Selboe og Anne Grete Krikvold Flakne fra BUA Selbu her:

BUA Selbu stiller med hengekøyer og mye til aktivitetsdagene på Årsøya.Fra venstre: Ingrid Selboe og Anne Grete Kirkvold Flakne

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...