Nea Radio

Selbu:

Utvider frisbeegolfbanen

Sammen med representanter for Stjørdal Frisbeeklubb var Roar Uglem fra Selbu Vekst og ordfører Ole Morten Balstad til stede for å se på ny utforming av frisbeegolfbane med hele 18 hull på Årsøya. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

På Årsøya skjer det ting hele tiden - nå skal frisbeegolfbanen utvides til 18-hull og med det forhåpentligvis bli aktuell for internasjonale arrangement.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Leder i Stjørdal Frisbeeklubb, Aleksander Ødegård Miljus, var sammen med flere representanter for klubben til stede på Årsøya for å se mer på hvordan banen skal utformes når den nå går fra 9 hull til 18 hull.

- Frisbeegolf er en av verdens raskest voksende idretter og passer folk i alle aldre, sier Miljus. Han påpeker at det det blir en enkel oppgave å designe en ny bane på Årsøya.

- Her får vi alt servert på et fat, det er kjempefine forhold til større bane, sier han.

Store ambisjoner for banen

- Det blir en internasjonal arena etterhvert, sier Roar Uglem i Selbu Vekst. Han mener at de grepene som gjøres nå kan føre til store muligheter for å arrangere både nasjonale og internasjonale konkurranser, i tillegg til at det blir attraktivt å trene ved banen på Årsøya.

- Vi så jo i fjor sommer at det var mange som spilte her, og jeg tror det blir likedan til sommeren i 2021, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...