ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Breddefotball 5 div herrer:

Selbu BK faller nedover på tabellen

God fotballkamp endte i tap for hjemmelaget.

En noe skuffet gjeng tross en godt gjennomført fotballkamp. Øverst fra venstre, Vegard Kjøsnes, Nikolai Valli, Joakim Stene, Jo Røset, Per Erik Ofstad, Magnus Aftret, Tom Erik Engan, Mikael Mogård, Gunnar Thor Oddsson Kjøsnes, Tor Arne Slind. Foto: Terje Trapnes / Nea Radio

På tross av en til tider god fotballkamp ble det tap til ballklubbens gutter fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

To lag som begge er på jakt etter 5 plassen i årets 5 divisjon møttes til dyst fredag kveld. Det skulle vise seg at dette var en kamp med to lag som stod godt til hverandre. Det var en severdig og underholdende kamp vi ble vitne til på Sentralbanen denne kvelden. Dessverre for hjemmelaget var det Levangerstudentene som var det beste laget foran begge målene. En absolutt fortjent seier til bortelaget, men det kunne fot blitt litt mere spenning om marginene hadde bikket hjemmelagets veg. Neste kamp for SBK er borte mot Tangmoen onsdag 5 oktober.

For publikum så er det kun en kamp igjen for å oppleve Selbu BK på hjemmebane denne sesongen. Skjebnekampen der Lånke desperat spiller for opprykk skal avvikles i vår egen storstue mandag 17 oktober kl 20.00. Da må publikum kjenne sin besøkelsestid. Kan guttene fra den lille bygda stoppe opprykksdrømmen til de gulkledde?

Kampfakta:

Selbu BK - Levangerstudentene 1-5 (1-3)

3 min 0-1 Markus Drøivoldsmo Lesund

7 min 0-2 Tobias Sahachai Larsen

19 min 1-2 Kristian Aftret Haave

21 min 1-3 Sindre Hernes Henden

60 min 1-4 Markus Drøivoldsmo Lesund

68 min 1-5 Sindre Hernes Henden

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.