Nea Radio

Nea Radio

Dyrhaug og Sundby satser sammen mot VM

Satser mot VM: Benn Eidissen i Eidissen Consult er en av sponsorene, når Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug satser sammen på eget privatlag. Foto: Lene Sørøy Neverdal

Torsdag ble nyheten lansert om at Niklas Dyrhaug og Martin Johnsrud Sundby danner sitt eget privatlag, og at det nå skal satses frem mot VM i Oberstdorf.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2020 kl 13:54

I slutten av mars ble det bekreftet at Niklas Dyrhaug var vraket fra landslaget, hvor han har vært fast løper i flere sesonger. I etterkant av dette kom Trønder-Energi inn som hovedsponsor, og satsingen mot VM i Oberstdorf neste år var sikret.

Eget lag

Nå satser imidlertid tydalingen sammen med Martin Johnsrud Sundby i sitt eget privatlag med hjelp av flere solide sponsorer, deriblant BN Bank og Eidissen Consult.

Det presenterte Dyrhaug på en pressekonferanse torsdag, sammen med Johnsrud Sundby, Svein Tore Samdal og Benn Eidissen i Eidissen Consult.

Martin Johnsrud Sundby har vært en gullsanker på både stafett og langdistanse gjennom flere mesterskap, men også han ble vraket fra landslaget etter sist sesong. Svein Tore Samdal, som er Marit Bjørgens tidligere suksesstrener blir med som både trener og sponsor. Da han er ansatt i BN Bank, i følge Adresseavisen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...