Nea Radio

Fikk ikke gå Ski Tour:

- Ble Amerikas birkebeiner

Opptur: Niklas fikk seg en opptur etter å ha blitt vraket fra Ski Tour, da han i helgen ble American Birkebeiner. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Line Selnes

Med tredje - og fjerdeplass i NM, og vraking til Ski Tour fikk endelig Niklas Dyrhaug en opptur i sporet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

American Birkebeiner er et årlig arrangement, og amerikanernes svar på det norske birkebeiner-rennet. Lørdag ble den 46. utgaven av løpet arrangert. Et renn som strekker seg over 50 kilometer mellom byene Cable og Hayward i Wisconsin, og som denne helgen hadde hele 13 000 løpere til start.

Seier: Niklas Dyrhaug fikk med seg en fin seier fra American Birkebeiner. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Reitan

Knapp seier

Niklas Dyrhaug gikk inn til 3. og 4.-plass i årets NM, og var dermed ikke god nok til å bli med landslaget til Ski Tour, men på lørdag skulle han slå tilbake. Han gikk inn til seier i langløpet på tiden 1:59:01.7.

De øvrige pallplassene gikk til Ian Torchia fra USA og franskmannen Robin Duvillard. Kun 2 sekunder skilte løperne på pallplass i årets utgave av American Birkebeiner.

Anders Gløersen vant løpet i 2018, og kunne gå inn til en femteplass i årets utgave.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...