Annonse
Nea Radio

Barmarkstrening med skistjerne

Thomas Northug motiverer barna

Thomas Northug gjestet Selbu IL Ski torsdag 20 oktober Foto: Odd Arne Halaas

Torsdag kveld var Thomas Northug på besøk hos Selbu IL Ski. Han var der for å motivere de yngste i skigruppa på kveldens barmarkstrening.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Selbu IL har barmarkstrening på ski hver torsdag for alle fra 7 år og oppover. Og det spesielle denne kveld hadde sportslig leder Heidi Haugen fått tak i Thomas Northug til å være trener.

Thomas ble invitert som tidligere aktiv skiløper og et kjent fjes i miljøet og god kompis med Ole Johan på Selbusporten.

Selbu IL Satser friskt og jobber godt med rekruttering for å få med mye yngre slik at man får grupper på alle årstrinn slik at man om noen år har en god base med eldre.
Slik situasjonen er nå er det litt lite eldre løpere noe som ikke er bra for miljøet.

Thomas Northug på barmarkstrening med Selbu IL Ski Foto: Odd Arne Halaas

Skikretsen hadde møte denne uken og alle melder om utfordringer med å få nok folk med for å skape et større og bedre miljø, forteller Alf Magne Flønes.

Generelt jobber vi en del med samarbeid med litt andre klubber. Og for oss er det naturlig med Stjlørdalsblink og Lånke.
Kretsen er dessverre delt i to kretser enda, men for oss hadde det ville vært naturlig å samarbeide med dem selv om de tilhører en annen skikrets.

Vi snakket med Thomas Northug som var der for å motivere barna. Hør intervjuet med han her:

Nøkkelord