Nea Radio

Høstsesongen i gang for både topp og- breddefotballen:

Se når trønder-lagene spiller denne uka

Både Stjørdals-Blink og Ranheim kjemper for viktige plasseringer på tabellen. Her fra kampen mellom de to lagene på MUS Stadion Sandskogan tidligere i år. Foto: Henrik Einangshaug

Rosenborg kjemper om best mulig medalje, Stjørdals-Blink spiller for å berge plassen og Ranheim spiller for å klare opprykk til Eliteserien. Mye står på spill for mange av lagene i regionen. Her får du en oversikt over kampene som spilles den her uka.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det blir mange kamper med trønderske lag i aksjon i tiden som kommer. Her er kampene i både topp -og breddefotballen denne uka.

Viktige kamper for Stjørdals-Blink og Ranheim

Først ut er lagene i 1. divisjon.

Stjørdals-Blink Fotball møter Strømmen hjemme på MUS Stadion Sandskogan klokken 18.00 onsdag kveld. Blink ligger foreløpig på en 12. plass med 19 poeng. Det er to poeng ned til kvalifiseringsplassen, som Sandnes Ulf på 17 poeng nå har. Ned til Grorud og Strømmen på nedrykksplassene er det henholdsvis fire og fem poeng. Med seier onsdag får Blink et pusterom med tanke på 14. plassen.

Ranheim spiller borte mot Sandnes Ulf onsdag, også den starter klokka 18.00. Stjørdaling Elias Hoff Melkersen er hittil toppscorer for Ranheim og skal jakte nye scoringer, i kampen for å få blåtrøyene opp på kvalifiseringsplass til Eliteserien. Laget ligger nå på 7. plass. Opp til kvalifiseringsplassene er det nå bare ett poeng.

Kommende lørdag tar Ranheim imot Stjørdals-Blink til lokaloppgjør på Extra Arena klokka 18.00.

Rosenborg skal til Sarpsborg

Rosenborg møter Sarpsborg 08 på bortebane søndag. Etter seieren hjemme sist er det fem poeng fra fjerdeplassen og opp til Molde på førsteplass, som har tatt 36 poeng så langt. Sarpingene er nummer 12 på tabellen med 20 poeng, etter at de tapte forrige seriekamp 1-2 borte mot FK Haugesund.

Levanger Fotballklubb tar imot Egersund til kamp i Norsk Tipping-ligaen, på TOBB Arena søndag klokka 14.30. De har begge spilt 17 kamper hittil. Egersund ligger på toppen av tabellen med 35 poeng, Levanger har fjerdeplassen med 29 poeng.

Rosenborg 2 spiller bortekamp mot Kjelsås i PostNord-ligaen, avdeling 2 mandag klokka 17.00. RBK 2 står med seks poeng etter èn seier og tre uavgjorte på 17 kamper så langt.

4. og 5. divisjon

Lånke Idrettslag møter Flatanger på bortebane i 5. divisjon, avdeling 1 klokka 14.00 lørdag. Flatanger topper avdelingen etter fire spilte kamper, med Lånke på andreplass etter sine tre første kamper.

Fram Skatval spiller bortekamp mot KIL/Hemne i 4. divisjon, avdeling 3 lørdag kl. 16.00. Etter fire spilte kamper står Fram uten poeng, mens KIL/Hemne ligger på en fjerdeplass av til sammen seks lag.

Steinkjer Fotballklubb tar imot Rørvik til kamp i 4. divisjon, avdeling 2 lørdag klokka 16.00. Steinkjer leder avdelingen. Rørvik ligger på en fjerdeplass av i alt seks lag etter fire spilte kamper.

Brekken møter Nidelv på hjemmebane i 5. divisjon, avdeling 3 lørdag klokka 16.00. Brekken står sammen med Røros uten poeng så langt. Nidelv har fjerdeplassen. Det er 12 lag til sammen i avdelinga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...