Nea Radio

Sesongoppkjøring i Selbuhallen

Samarbeidslaget Stjørdals-Blink, Fram og Selbu i aksjon mot Charlottenlund. Foto: Ola Bjerken

Samarbeidslaget Stjørdals-Blink, Fram og Selbu har tatt turen til Selbuhallen for oppkjøring inn mot en ny håndball sesong

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det føltes godt å komme i gang igjen med sesongen, liten kick-start, sier Anders Fremo, som nylig har spilt sin første kamp, da Nea Radio snakket med han.

Fredagen ble brukt til treninger, lørdag er det flere treningskamper og søndag er det treninger igjen. Under oppholdet i Selbu, så bor de på skolen i Innbygda, et samarbeid med B. Langseth Arena, i tillegg stiller B. Langseth med alt av tørrmat, mens middagen inntas på B. Langseth Cafe.

Charlottenlund har også tatt turen opp til Selbu på lørdag for å stå på motsatt side i treningskampene mot nettopp Stjørdals-Blink, Fram og Selbu sitt lag.

– Det var vanvittig godt å komme i gang igjen, har ventet lenge på denne dagen, sier Tomas Østbyhaug. Sesongen ble avbrutt i mars, så ble det noen måneder uten noen form for håndball, men så fikk vi begynne å trene sånn smått igjen og spille kamper internt i laget. Det var ordentlig godt å få møte et lag igjen å få kjenne på konkurransefølelsen

Anders Fremo og Tomas Østbyhaug Foto: Ola Bjerken

Herlig følelse å være i gang igjen.

Trener for samarbeidslaget Bøje Kamp legger ikke skjul på at det er en herlig følelse å endelig få være i gang igjen.

Det er helt fantastisk, det er jo det vi savner som trenere, det å få stå på sidelinjen å coache guttene så godt man kan, sier Bøje Kamp, nå har vi ikke spilt på lenge, så det å ikke bare trene, men det å få møte andre lag igjen, bare helt fantastisk.

Under den lange pausen, har du merket det på motivasjonen blant spillerne?

– Da vi i mars fikk beskjed om at vi måtte slutte å spille, allerede da hørte jeg at noen av spillerne var så drittlei korona, for på det tidspunktet så lå vi på tabelltopp og godt an til å vinne den regionale serien. Det at serien ble avbrutt og at det ikke ble kåret en vinner, det er leit, sier trener Bøje Kamp.

Det gror godt i håndballmiljøet

Når man ser på sesongen som kommer, så kan den bli tøff, men spennende skal man tro trener Bøje Kamp.

– Vi har mange førsteårsspillere, men det viser at det gror godt blant unge spillere. Ta for eksempel Kolstad, de har hentet en av våre spillere. Det er bra at de ser seg rundt i Trøndelag når de skal hente unge spillere, forteller Bøje Kamp.

Hør hele intervjuet med trener Bøje Kamp her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...