Nea Radio

Snart fotballstart

SNART klart for fotball-aktiviteter igjen. Foto: Andreas Reitan

Selbu Ballklubb åpner for fotballaktivitet fra mandag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Før påske ble det fra Helsedirektoratet åpnet opp for å starte med fotballaktivitet igjen. Etter den beslutningen ble det utarbeidet en veileder av NFF Trøndelag, som skal sørge for at klubbene følger bestemte smittevernstiltak.

Selbu Ballklubb (SBK) har nå utarbeidet en egen plan for hvordan aktiviteten skal organiseres i tråd med veilederen, og fått denne godkjent av NFF Trøndelag.

- Dermed blir det åpnet opp for "fotball-aktivitet" på Sentralbanen fra mandag 27. april for spillere fra 10 år og eldre. Det sier Jannicke Farmen, sportslig leder i SBK.

SNART helt snøfritt på Sentralbanen i Selbu. Foto: Andreas Reitan

- Det blir opp til hvert lags trenere og lagledere om de vil benytte seg av tilbudet, og det er også helt frivillig for spillerne om de vil møte. Det blir ikke vanlige treninger slik vi er kjent med fra før, men banen blir delt inn i soner med faste grupper på fem personer i hver sone. Det er ikke lov å ta på ballen, og heller ikke heade. I tillegg er det strenge hygienekrav, sier Farmen.

- Selv om det ikke blir normal fotballaktivitet, ser ballklubben stor verdi i at spillerne får møte hverandre og være aktive sammen, i ordnede former. Det er bra for den fysiske helsa, og ikke minst for den psykiske. Så, nå håper vi at banen blir snøfri og klar til mandag, sier Jannicke Farmen.

Fotballens korona-regler. Foto: Andreas Reitan

Hør intervju med sportslig leder i Selbu Ballklubb, Jannicke Farmen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...