Nea Radio

Selbu MK med åpen dag

Selbu MK med åpen dag Foto: Ola Bjerken

Lørdag arrangerte Selbu Motorklubb åpen dag hjemme hos Haldor Kvello.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Motorsport er en av sportsgrenene som vokser raskest i Selbu for tiden. Lørdag arrangerte Selbu Motorklubb åpen dag hjemme hos leder i motorklubben Haldor Kvello, der den som ville kunne teste ferdighetene sine og kanskje rekrutteres til motorklubben.

- Vi ser på dette som en rekrutteringsdag, håpet er å få inn noen nye potensielle kjørere, forteller Haldor Kvello leder i Selbu MK.

Saken fortsetter under bilde.

Sykler i forskjellige størrelser. Foto: Ola Bjerken

Enormt oppmøte

- Motorduren går jo i et hele tiden. Hva vil du si om oppmøtet?

- Det er helt enormt, så dette er tydeligvis populært. De står i kø for å få kjøre. Vi har syv – åtte sykler her i dag og de går konstant, sier Kvello.

- Hvilke motorklasser er det snakk om?

- I dag har vi fra 50 kubikk til 85 kubikk primært, men vi har et par sykler som er litt større. For det er noen fedre her å som vil prøve, humrer Kvello.

- Har dere rekruttert noen i dag?

- Det er litt tidlig å si enda, men ungene som er her i dag synes dette er gøy. Så må vi huske at det nærmere seg snart jul, så det er en glimrende mulighet til å få noen gavetips her, forteller Kvello.

- Hvor viktig vil du si et slikt tiltak som åpen dag er for rekrutteringen?

- Det her er veldig viktig. Det er mulig for folk til å komme å prøve. Vi stiller med sykler, sikkerhetsutstyr, samt instruktører som er med å veilede de. Så dette er en enkel måte å få prøvd motorsport på, avslutter Haldor Kvello.

Saken fortsetter under bilde.

Leder i Selbu Motorklubb Haldor Kvello Foto: Ola Bjerken

Organisert aktivitet

Selbu kommune setter stor pris på slike tiltak som det Selbu MK arrangerte i helgen. Tover Storhaug var også å finne på gården hos Haldor Kvello. Til daglig jobber hun som konsulent innen fritid og SLT, men på lørdag hadde hun tatt på seg jobben som grillansvarlig.

- Hva slags rolle har Selbu kommune under dette arrangementet?

- Selbu kommune er opptatt av at barn skal kunne drive med organisert aktivitet, med noe de synes er artig og føler de mestrer. Motorsport er noe som fenger ganske mange, så håpet er jo at så mange som mulig prøver i dag og kanskje blir bitt av basillen, sier Tove Storhaug.

- Hvor viktig synes du et slik tiltak som det Selbu MK har i dag er for barn og unge?

- Jeg synes det er kjempeviktig. Jeg henger meg ikke opp i hva slag aktivitet de bedriver med, om det er fotball, ski, motor, sang eller musikk. Så lenge de har noe som de selv synes er gøy. Det er i takt med fritidserklæringen, der alle har krav på å kunne være med på en organisert aktivitet, avslutter Tover Storhaug, som legger til at hun er imponert over hvor mange som tok turen.

Tove Storhaug er opptatt av at alle barn og unge skal kunne drive med organisert aktivitet. Foto: Ola Bjerken

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...