ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Breddefotball:

Selbu BK - Nessegutten 3-0 (1-0)

Kampens målskårere fra venstre, Mikael Mogård, Even Moslet og Ola Kosberg. Foto: Terje Trapnes/Nea Radio

Etter 4 strake tap ble det endelig poeng til Selbus gutter. Det var to lag som lå rimelig likt på tabellen som møttes til dyst torsdag kveld. Nok en gang var det Selbu som hadde det meste av banespillet i 1 omgang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nessegutten ble løpende mye etter ball men låg tett med laget slik at Selbu hadde noen utfordringer med å skape de helt store sjansene. Det var uansett ikke noe å si på at hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter en nydelig skåring av Mikael Mogård .

2 omgangen ble noe jevnere i banespillet. Ballklubbens gutter slapp seg ned mange hakk uten at Nessegutten evnet å utligne. Da Selbu fikk en helt riktig straffe midtveis kunne publikum slippe jubelen løs. Straffesparket ble sikkert ekspedert i mål av banens beste Even Moslet.

Etter dette var mye av energien i kampen borte. En fin avslutning av kampen kunne krones med 3-0 av Ola Kosberg. Med dette tok Selbu ett godt steg vekk fra bunnstriden, mens guttene fra Levangerneset fortsatt må jobbe hardt for å holde bunnlagene på trygg avstand.

1-0 33 min Mikael Mogård

2-0 65 min Even Moslet

3-0 90 min Ola Kosberg

Nøkkelord

ANNONSE