Nea Radio

Normal fotballtrening lar vente på seg

Olav Harry Østby, fotballtrener for Tydal Foto: Andreas Reitan

Fortsatt må breddefotaballen vente med normal trening med kontakt mellom spillere

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.07.2020 kl 10:58

Nok en kontaktfri trening ble gjennomført på Kløfta Stadion i Tydal i kveld. Selv om det nå i juni ble åpnet opp for at barn og unge opp til 19 år kan drive med normal trening, så lar det da altså vente på seg for breddefotballen. Det er jo klart at de som er med på å spille breddefotball i Norge, som er de aller fleste, nå kunne tenkt seg å begynne å trene som normalt. De begynner nok å se fram mot den dagen, sier trener Olav Harry Østby før han legger til, men det er viktig for oss å følge de retningslinjer og regler som er blitt satt.

Det er blitt nevnt at en mulig oppmykning av tiltakene vil skje i august, men blir det ikke da minimalt med normaltrening før seriestart?

- Ja, sånn som det blir for oss så vil det bli en enkeltserie med ti kamper, der vi kanskje må spille opp mot tre kamper i uken og da blir det fort tøft når treninggrunnlaget blir ganske skralt, sammenlignet med i fjor. For det å gå fra kontaktfri trening og så å si rett til kamp hvor det vil bli kontakt fra første stund, kan sette mange ute av spill i form av skader. Etter min mening så bør det minst være tre uker med full kontakttrening, forteller Olav Harry.

I enkelte andre fotballkretser er det blitt ropt et lite varsko om at det har blitt vanskelig å holde på spillerne, de sliter med å holde motivasjonen oppe. Er det noe dere har merket her i Tydal

- Det er bestandig en viss fare for det, hvis det blir en hel sesong uten tellende kamper, eller at det ikke blir normal trening i år, så vil det nok bli en utfordring.

Men vi må vel være litt optimistiske enda, det er vel ikke for tidlig å avslå noe?

- Nei da, det er det ikke. Jeg er optimistisk og tror vi kan komme til å spille fotball allerede i august, avslutte Olav Harry Østby

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...