Nea Radio

Reiser til Skien i dag

Martin tatt ut til landslagssamling i håndball

Martin Wang fra Selbu er plukket ut til å delta på samling for aldersbestemt landslag i håndball. Foto: Privat

En behersket og rolig Martin Wang håper å vise seg fra sin beste side på samlingen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Laget heter LM 04, og det er spillerutvikling for spillere som vil utvikle seg mest mulig, sier Martin om laget som nå skal samles i Skien.

Martin har vokst oppi Selbu og spilte håndball her frem til 2018. Da begynte et samarbeid med Stjørdals-Blink håndball, og derfra har veien nå gått til videregående skole i Trondheim og spill for Charlottenlund. Han har nå fått kontrakt på A-laget i første divisjon.

- Tar det som det kommer

Han er utrolig behersket når journalisten spør om forventninger til samlingen, og er klar på at han tar ting som det kommer og at han håper å komme inn i samlingen med lave skuldre.

- Det viktigste er vel å ha det gøy, sier Wang.

Ambisjoner

Martin har ambisjoner, og håper etterhvert å få flere spilleminutter på A-laget i førstedivisjon og muligens en fast plass der.

- Det er et høyere nivå og tøffere motspillere, men det blir man vant til når man trener og spiller med dem.

Ingen ulempe å bo på bygda

På spørsmål om han tror det er vanskeligere for spillere som spiller på bygda å komme seg opp på landslag enn de som spiller i byene så mener han at det ikke nødvendigvis er sånn.

- Det er jo ikke nå når vi er så unge at vi skal være best. Så man kan si at de i byene kanskje har noen fordeler i starten av karrieren, men det sitter jo i en selv hva man ønsker å bruke fritiden sin på, er hans klare svar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...