Nea Radio

Slang med leppa - måtte gå 14 mil til Stugudal

Lotte Hoel og Erik Hoel på tur Foto: Stian Elverum

Norgesmester i poker og toppblogger, Lotte Hoel, med ektemannen Erik passerte Selbu på vei til Stugudal torsdag. De gjestet lunchradioen hos Nea Radio. Hør innslaget her!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2017 kl 23:10

Pokerspiller og toppblogger Lotte Hoel trodde ikke at Rosenborg skulle slå ut Ajax. Det gjorde de, og i disse dager går Lotte Hoel og ektemannen Erik de lange 140 km fra Lerkendal til Stugudal, etter å ha slengt med leppa på facebook. Før den første kampen skrev Lotte følgende i Facebook-gruppen: «Hvis Rosenborg slår ut Ajax skal jeg sammen med mannen Erik, å gå 14 mil fra Trondheim til Stugudalen, krype de første tre-fire kilometerne og ta 50 situps per mil".

– Det blir nok noe av det hardeste jeg har gjort fysisk noen ganger. Jeg kommer til å bli mørbanket, sa Lotte Hoel til VG før start.

Midt i løpet er Lotte og Erik i Selbu. Først ble det en stopp ved B.Langseth der betjeningen spanderte både pølser og forfriskningen på de tøffe vandrerne. Etter at nyheten begynte å gå om at de to gikk langtur til Stugudal, har også mange forbipasserende stoppet opp - pratet med dem og servert både brus og mat. Selbubakar'n kom også med smultringer til de to!

Vi har aldri sett noen bli så glad for iskald Coca-Cola som det Lotte og Erik ble da de fikk en pause hos Nea Radio Selbu torsdag.
På direkten fikk de også tilbud om mat, overnatting samt mulighet for å se kveldens fotballkamp hos fotballtrener Olav Harry Østby i Tydal, samt gratis (og muligens nødvendig) yoga hos Annie Dahlseng Østby til kvelds. Målet for turen er å nå Væktarstua Hotell på fredag, der Lotte og Erik er lovet både overnatting og mat.

Selvsagt ble det en radioprat om "hvorfor", fotball, poker og mye blide ord i studio i dag: Hør innslaget her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...