Nea Radio

Opprykk for Selbu

Foto: Per Erik Ofstad

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.10.2017 kl 22:49

Med flomlys og dugg i gresset ble det en thriller av en fotballkamp vi ble vitne til på Sentralbanen fredag kveld. Selbu avgjorde kampen etter en sterk andreomgang hvor de snudde kampen fra 1-2 til seier 4-3.

Selbu ble presset hardt i førsteomgang, og vi fikk se Kvik ha ballen store deler av første omgang. Likevel scoret Per-Erik Ofstad 1-0 etter 26 minutter mot spillets gang.

Utligningen kom etter 35 minutter ved Elias Bergkvist Langlo, og til pause stod det 1-1. Etter ti minutter av andre omgang tok Kvik ledelsen ved Sondre Fossheim, kort tid etter svarte derimot Selbu med et fint raid av Alex Sagmyr som resulterte i utlikning.

Selbu kom etterhvert mer med i spillet, og Peder Mæhle Uglem førte i det 67 minutt Selbu opp i ledelsen etter en god periode av Selbu. Ny spenning ble det i kampen da Kvik 2 utliknet med Kasper Koppang kun 6 minutter senere. Sluttminuttene ble hektiske fra begge lag, og Kvik 2 pådro seg to røde kort. Opprykket ble definitivt klart i det 88 minutt da Ola Kosberg la på til 4-3.

Det ble en fin ramme på kampen som uten tvil ble avgjort på grunn av en sterk laginnsats og god organisering fra Selbu. Med god hjelp av over 200 oppmøtte, ble det en svært underholdende kveld som endte med opprykk.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...