Storfornøyd med Camp Årsøya

Gjengen fra Telemark er godt fornøyd med oppholdet på Årsøya i Selbu under årets Landsskytterstevne. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Årsøya i Selbu har huset 160 campingenheter under årets Landsskytterstevne på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Årsøya i Selbu har huset 160 campingenheter under årets Landsskytterstevne på Stjørdal.

Gjestene har bare lovord å komme med ovenfor arrangøren og Camp Eggen som har stillt opp natt og dag.

- Vi hadde målet om å lage den aller beste opplevelsen for våre gjester, sier Svend Eggen. Skal vi tro de gjestene vi snakket med, har de lyktes veldig godt med akkurat det. Nils Otto Huseby fra Selbu Næringsforum er også kjempefornøyd.

Alle håper på et nytt LS i 2023!

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Bjørn og bålkaffe

Bjørn og bålkaffe

Bjørnejakt ble diskutert rundt kaffebålet i Selbu tirsdag formiddag.

Verdens matvaredag

Verdens matvaredag

I dag markeres verdens matvaredag. Null-sult er tema for dagen.

Nytt midt-norsk nettkonsern

Nytt midt-norsk nettkonsern

Styrene i NTE og TrønderEnergi er enige om å etablere et felles midtnorsk nettkonsern, som blir Norges nest største nettselskap. KLP er i dag eier i TrønderEnergi Nett og blir også eier i det nye nettkonsernet.

Rørosbanen åpnet igjen

Rørosbanen åpnet igjen

Trafikken på Rørosbanen går nå som normalt etter togstans tirsdag morgen.

Lev Vel for tredje gang

Lev Vel for tredje gang

Mandag fikk de aller fleste myndige innbyggere i Malvik en SMS fra kommunen med link til folkehelseundersøkelsen Lev Vel.

Bane NOR skiller ut eget selskap

Bane NOR skiller ut eget selskap

Det opprettes et eget aksjeselskap for drift og vedlikehold av jernbanen og 1 000 av Bane NORs 4 500 medarbeidere overføres til det nye selskapet som en del av jernbanereformen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...