Storfisk på kroken - åpent møte på Granby i kveld

Oddstein Rygg Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Hvordan var det før, hvordan er det nå og hvordan blir det i framtiden?

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I kveld arrangeres det et åpent møte i regi av Selbusjøen Grunneierlag hvor det skal handle om fisk og fiske.

Torbjørn Forseth og John Museth fra NINA skal snakke om hhv forskningsprosjektet “Demovassdrag Nea” og storørretstammen, status nasjonalt og lokalt i Selbusjøen.
Bodil Uthus og Oddstein Rygg skal også presentere boka “Storfisk på kroken” som ble utgitt av deres far Odd Rygg i 1996.

Vi har hatt besøk i studio av Oddstein som her forteller mer om hva vi kan få oppleve på Granby Gård i kveld.

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Elg på 705

Elg på 705

Kjør forsiktig.

Fokus på samisk helse

Fokus på samisk helse

Samisk helse er hovedtema når Aajege (Samisk språk- og kompetansesenter på Røros) i samarbeid med Sametinget inviterer til samisk helse- og sosialfaglig nettverksseminar.

Balstad topper Ap-lista

Balstad topper Ap-lista

Ordfører Ole Morten Balstad er foreslått på topp for Selbu Ap foran nominasjonsmøtet onsdag.

Kongeørn på rehabilitering

Kongeørn på rehabilitering

Kongeørna som ble påskutt i Meråker før helga, får nå god pleie hos Tom Roger Østerås i Stjørdal.

- Regjering for deler av landet

- Regjering for deler av landet

- Erna Solberg har gitt oss en regjering som ikke ser eller representere hele landet, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Store biler på skolen

Store biler på skolen

Tirsdag fikk elever ved Tydal barne- og ungdomsskole besøk av to lastebiler, for å lære hvordan man skal forholde seg til dem.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...