Nea Radio

Stian i veggen

KLATRING: Stian og leder i Selbu Klatreklubb, Marit O Grøtte. Foto: Andreas Reitan

Nea Radios Stian Elverum tok utfordringa. Høydeskrekken til tross: Han kom høyere enn ordføreren!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2018 kl 23:04

Imponerende!
Det er ikke annet å si!

Etter å ha blitt utfordret av kollega Per Magne Moan på direkten i Nea Radios morgensending torsdag, møtte Stian Elverum opp til avtalt tidspunkt i B.Langseth Arena. Riktignok gjemte han seg bort på tribunen og lot som om han var veldig interessert i en pågående fotballkamp.

Men Marit O Grøtte fra Selbu Klatreklubb tauet ham inn.

- Dermed var det klart for klatring, Stian!

KLATRING: Astri Thorvaldsen er instruktør i Selbu Klatreklubb Foto: Andreas Reitan


Instruktør Astri Thorvaldsen klargjør Stian for klatring.

Astri Thorvaldsen fra Selbu Klatreklubb var instruktør. Hun forklarte den ferske klatreren om kamerat-sikring og sørget for at Stian tok tak i veggen med friskt mot.

Stian er sterk, og kom langt opp i den flotte klatreveggen. Faktisk litt lenger enn det ordføreren gjorde dagen før.

Og neste: Stian kunne ikke dy seg: Neste gang er det Per Magne Moan som må til pers!

Han klarte det!

Filmet av Andreas Reitan

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...