Nea Radio

Solveig fra Selbu vant 101.500 kr på radiobingo

Solveig Dyrdal vant 101.500 kr på radiobingo i Nea Radio tirsdag 9. juli 2019. Foto: Privat

Solveig Dyrdal kjøpte seg bingoblokk på Coop Prix Selbu og prikket inn lykketallet tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2019 kl 08:18

Det var en meget oppstemt mor Kristin som ringte inn under radiobingoen i andre omgang tirsdag kveld. Datteren Solveig Dyrdal hadde nemlig prikket inn en trerekker på ett av Nea Radios lykketall.

Ingen spesielle sammenhengende setninger kom fram annet enn ren og skjær glede over å ha vunnet så mye penger sang igjennom radioen på Fløneset i Selbu denne kvelden.

Tredje storjackpot i år

Dette er den tredje store jackpotten på 100.000 kr som deles ut i Nea Radios radiobingo i år. Første gang ble premien delt mellom en spiller i Rennebu og på Støren, andre gang gikk den til et bingolag på Røros, og nå kom altså turen til Selbu. Om det går en periode uten at jackpotten går ut, øker Nea Radio vinnersjansene på jackpotten, noe som skjedde denne gang.

Men spilleren fra Selbu hadde ikke trengt noen ekstra lykketall, hun fikk jackpot på lykketallet som hadde vart siden forrige gang potten gikk ut.

Hva pengene skal brukes til, fikk vi ikke videre svar på, men når det kommer inn 101.500 kr på konto sommerstid for en ungdom kan vi bare gjenskrive forrige setning.

Neste uke er Nea Radios radiobingo fortsatt på 100.000 kroner, i tillegg til de ordinære premiene på 25.000 kr. Det nye lykketallet er allerede bestemt av den heldige vinneren - og det nye tallet er: 10.

Nea Radio gratulerer!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...