Ikke lenger status som savnet

Ikke savnet: Mannen som ble meldt savnet i Flora i Selbu er ikke savnet likevel. Foto: Marit Manfredsdotter

Mannen som tidligere var meldt savnet i Flora i Selbu hadde ikke gått seg bort i utmark i utgangspunktet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Klokka 01.00 i natt la politiet ut en melding om at en mann var savnet i Flora i Selbu. Mannen skulle ha gått seg bort i utmark og være tynnkledd. Det ble da meldt at politiet lette etter mannen.

Ikke savnet likevel

Etterforskning viste imidlertid at mannen ikke var savnet likevel.

– Etter videre etterforskning har vedkommende ikke lenger status som savnet, sier politibetjent i Trøndelag politidistrikt, Erik Brattheim.

– Dette har vi landet på i samråd med hovedredningssentral og andre etater. Det at mannen ikke lenger er savnet, betyr ikke at han er funnet, i følge politiet, men at han rett og slett ikke hadde gått seg bort i utgangspunktet.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Stort engasjement om avfall og miljø

Stort engasjement om avfall og miljø

Tre Idé-dunker har vært på turné i Fjellregionen for å samle inn ideer til den nye avfallsplanen. Nå har FIAS åpnet de tre dunkene, og forslagene flommet ut.

– Det handler om å gjøre løpet økonomisk bærekraftig

– Det handler om å gjøre løpet økonomisk bærekraftig

Daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll svarer på hvorfor det gjøres store endringer i forkant av vinterens løp.

350.000 kroner til Røros Handelsstand

350.000 kroner til Røros Handelsstand

Trøndelag fylkeskommune har innvilget en søknad fra Røros Handelsstandsforening og vil nå sammen med Rørosregionen Næringshage utvikle den lokale handelen på Røros.

Malvik med egen Veteranplan

Malvik med egen Veteranplan

Av 400 kommuner i Norge, er det kun 29 som har etterspurt en plan for veteraner. Malvik er en av dem.

Stor interesse for skolemåltid

Stor interesse for skolemåltid

Interessen for å innføre skolemåltid er stor blant kommunene i Trøndelag. Fylkesmannen i Trøndelag har mottatt mange søknader fra skoler som vil ta del i satsinga.

Helseøvelse i Midt-Norge

Helseøvelse i Midt-Norge

Nasjonal helseøvelse 2018 skjer samtidig med den store NATO-øvelsen i Norge i høst. Ekstra ambulansehelikoptre og tett samarbeid mellom Forsvaret og 113-sentralene skal sørge for at pasienter blir tatt like godt hånd om som vanlig under NATO-øvelsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...