Nea Radio

Forbereder påskerush

BRUK NÆRBUTIKKEN: Oppfordringa fra butikksjefen hos Coop Marked Tydal er klar. - Bruk nærbutikken, sier Bjørn Øien. Foto: Andreas Reitan

Coop Marked Tydal ruster nå opp for å ta imot årets påsketurister. – Dette er årets høydepunkt for oss, sier butikksjef Bjørn Øien.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sjokolade, marsipan, appelsiner, grillmat og lammekjøtt. Varene kjøres inn, og hyllene fylles før påsketuristene ankommer.

- Vi gleder oss til å ta imot årets påskekunder. Vi har brettet opp ermene og er klare for å gjøre vårt beste for å tilby kundene det de vil ha, med ekstra god påskeservice på kjøpet, sier butikksjef Bjørn Øien ved Coop Marked Tydal.

- Salget i løpet av påskedagene utgjør en vesentlig andel av omsetninga vår. Med sein påske blir det også starten på årets grillsesong, så det vil nok gå mye grillmat i tillegg til den tradisjonelle Kvikk Lunsjen, sier butikksjefen.

Det er ingen selvfølge at de lokale butikkene kan holde åpent og tilby tilreisende det de trenger for noen rolige dager på hytta. Disse butikkene er ofte helt avhengig av omsetningen de får i løpet av noen få travle påskedager.
I stedet for å handle alt i store supermarkeder på veien, oppfordrer butikksjefen kundene til å komme innom nærbutikken.

- Melk og ost er bare to eksempler på varer som ikke trives så godt i en varm bil i flere timer, men hos oss får du også god service og et ekte smil på kjøpet, sier Øien med oppfordringa klar:

- Legg påskehandelen til nærbutikken!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...