Nea Radio

For dårlig på samarbeid

SAMARBEID: Samarbeid og kommunikasjon er nøkkelen, sier Marianne Danielsen (daglig leder i Engasjert Byrå) og Vibeke Stjern (ordfører i Åfjord) Foto: Andreas Reitan

- Næringsutviklinga i Tydal preges av for lite samarbeid og for dårlig kommunikasjon. Det sa Marianne Danielsen fra Engasjert Byrå, som ledet næringsdebatten i Tydalshallen tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble nesten som ei åpen høring med de folkevalgte på tiltalebenken da Tydal kommune inviterte til debatt om næringsutvikling i Tydalshallen tirsdag kveld.

Først det som minnet om et talkshow med møteleder Marianne Danielsen fra Engasjert Byrå og ordfører i Åfjord, Vibeke Stjern, i hovedrollene.

- Det er fortsatt en veg å gå, sa Marianne Danielsen.

Hør intervju med Marianne Danielsen og ordfører Vibeke Stjern.

Hør intervju med Marianne Danielsen og Vibeke Stjern

Rådmann i Tydal, Heidi Horndalen, oppsummerte debatten og konkluderte med at “nå må vi skjerpe oss”:

Hør intervju med rådmann Heidi Horndalen

SAMARBEID: - Vi er allerede blitt flinkere, men må fortsette med knallhard jobbing, sier næringssjef Mari Evjen. Foto: Andreas Reitan

Næringssjef Mari Evjen mener det har skjedd positive ting, men at Tydal fortsatt må jobbe knallhardt for å lykkes:

Hør intervju med næringssjef Mari Evjen

SAMARBEID: Nils Otto Huseby (Selbu Næringsforening) og Tore Lunden (Tydal Næringsforening) samarbeider gjerne tettere. Foto: Andreas Reitan

Samarbeid mellom Tydal og Selbu? Ja, næringsforeningene i de to kommunene snakker iallefall sammen. Tore Lunden er leder i næringsforeninga i Tydal, Nils Otto Huseby har samme rolle i Selbu, Huseby først:

Hør intervju med Nils Otto Huseby (Selbu Næringsforum) og Tore Lunden (Tydal Næringsforening)

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...