Denne poteten er 724 gram - Noen bedre?

Kjempepotet av typen Asterix. Vekt: 724 gram. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Har du satt potet i år og hvor stor ble den? En dame fra Selbu-Flora stakk innom våre lokaler og hun mener at hun snart nærmer seg verdensrekorden i stor Asterix potet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2018 kl 09:57

Har du satt potet i år og hvor stor ble den? En dame fra Selbu-Flora stakk innom våre lokaler og hun mener at hun snart nærmer seg verdensrekorden i stor Asterix potet.

- Noen bedre? Det spør Torill Snustad fra Flora i Selbu når hun kommer inn i våre lokaler med den største Asterixpoteten vi noen gang har sett. Vekta stoppa på 724 gram og poteten må deles i tre for å få plass i potetkjelen.

- Dette året har vi fått veldig mange store poteter, sier Snustad.

Har du en potet som er større, ønsker vi å vite om det. Stikk innom en av våre redaksjoner eller knips et bilde - legg ut på vår instagram eller facebook-konto.

Hør innslaget her:

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Rives

Rives

Mot en stemme vedtok kommunestyret i Holtålen å rive Terapibassenget i Ålen.

– Beklagelig at Joker gir seg

– Beklagelig at Joker gir seg

Senterforeninga jobber med å få ny dagligvarebutikk på plass i Ålentorget

Nå lyses det ut nye Fjelltrainee-stillinger

Nå lyses det ut nye Fjelltrainee-stillinger

Rørosregionen Næringshage er straks klare for utlysning av nye Fjelltraineestillinger og oppfordrer bedrifter og kommuner til å melde inn sitt kompetansebehov for 2019/2020.

Kommunestyremøte i Holtålen

Direkte fra kl 18:00

Kommunestyremøte i Holtålen

Se budsjettdebatten i Holtålen direkte fra Hovet i Ålen her.

Se kommunestyremøte i Røros i opptak

Se kommunestyremøte i Røros i opptak

Vi sendte direkte fra Storstuggu.

Tydalsbudsjettet vedtatt

Tydalsbudsjettet vedtatt

Med tolv mot fem stemmer ble et stramt tydalsbudsjett vedtatt i kommunestyret torsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...