Nea Radio

"Alle på Tur" i Tydal

ALLE PÅ TUR heter firmaet Iver Bjarne Brandtzæg nå har etablert. Foto: Andreas Reitan

Fjellkommunen Tydal har fått et nytt firma. Sjølsagt måtte det handle om friluftsliv når Iver Bjarne Brandtzæg etablerte “Alle på Tur”.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er ikke hver dag Tydal får bedriftsetableringer. Lørdag presenterte Iver Bjarne Brandtzæg "Alle på Tur" under Glad-dagen i Stugudal.

Brandtzæg er født og oppvokst i Stugudal og har gjennom oppveksten brukt mesteparten av tida si utendørs.

Etter videregående skole i Meråker, tok han befalsskolen i luftforsvaret og har vært i forsvaret i fem år, blant annet som helikoptermekaniker på Bardufoss.

Her ble interessen for friluftsliv videreutviklet, med jakt, fiske, terrengsykling, løping og toppturer både sommer og vinter som aktivitetene han har drevet mest med.

Tilbake til Trøndelag

- Nå har jeg flyttet tilbake til Trøndelag og vil bruke litt av tida mi på å hjelpe andre å komme seg ut på tur i hjemkommunen min. Dette i samarbeid med andre lokale bedrifter, sier Iver Bjarne Brandtzæg til Nea Radio.

Trimpoeng

I stedet for å ta med smarttelefonen på tur skal "Alle på Tur" la smarttelefonen ta med deg på tur. Gjennom å laste ned appen for trimpoeng kan du nå melde deg på Alle på Tur sine turer.

- Her vil du få opp et godt utvalg med turer med ulike vanskelighetsgrader og for alle aldre. For hver tur du går vil du også samle poeng som gir deg en mulighet til å være med i konkurranser og premietrekninger.

- Turmålene vil komme opp på kartet i appen. Hvert turmål har sin egen beskrivelse, bilde og poengsum etter lengde og vanskelighetsgrad, forklarer Iver Bjarne Brandtzæg.

Hør intervju med Iver Bjarne Brandtzæg

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...