Nea Radio

Nesten 200 så Kveli Rånes Bremseth

Kveli Rånes Bremseth på Gimle, Selbu 18. april 2018. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Nesten 200 fikk med seg Kveli Rånes og Bremseths show “det e itj størrelsa det kjæm an på” når de gjestet Gimle, Selbu onsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nesten 200 fikk med seg Kveli Rånes og Bremseths show “det e itj størrelsa det kjæm an på” når de gjestet Gimle, Selbu onsdag kveld.

- Showet handler egentlig om våre egne liv, vi kommer fra tre små plasser fra utkantene. Harald Morten Bremseth kommer fra Dybvad i Lånke, Sigmund Kveli kommer fra Kvelia i Lierne og Arnt Egil Rånes kommer fra en liten bygd i Osen. De fiktive versjonene blir da Brein, Lein og Klein. Også der har vi nabokrangler, kjærligheten går feil, noen blir rik, noen blir blakk. Det handler forøvrig om dugnad og om samhold, sier Arnt Egil Rånes.

- Alle kjenner seg igjen i humoren og det virker som om folk får et forhold til historien uavhengig av hvor man bor, sier Harald Morten Bremseth.

Mini-Nils Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Stein og Arnt Egil Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbupatriot Arnstein og Arnt Egil. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Bygdehumor

- Fjernsynet byr jo hver dag på det man kan kalle "urban humor", så da må vi ta ansvar for å lage litt bygdahumor. Vi henger ikke ut folk ved navn, vi henger heller ut oss sjøl. Og når vi bor så få i lag på disse små stedene er vi jo på et vis dømt til å bo i lag med de vi bor i lag med, og da må vi gjøre det beste utav det. Det blir det mye humor av, sier Sigmund Kveli.

- Inspirasjon er hentet blant annet fra Bør Børsson og Forest Gump, skyter Bremseth inn.

Showet er nå i sin tredje utgave, der historien spiller videre på seg selv. Vi er ikke i tvil om at denne humoren vil komme til å slå godt an i resten av landet.

De tre humorherrene ble intervjuet av seg selv - og litt av undertegnede reporter Stian Elverum etter at showet var ferdig:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...