Nea Radio
Annonse: Trondhjems Turistforening

Ny hytte under bygging:

Nå kan du få navnet ditt på nye Ramsjøhytta

Slik blir den nye Ramsjøhytta seende ut. Foto: Jonny Remmereit

- Det blir bygging av ny Ramsjøhytte i høst til glede for alle turglade. Det meste av finansiering på plass, men vi trenger fortsatt noen midler for å komme i mål. - Derfor håper vi at du også vi bidra litt, slik at vi sammen får dette til, sier Frode Støre Bergrem, daglig leder i TT.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Alle som bidrar får navnet sitt på takke plaketten som settes opp på nyhytta.

- Vi har laget en Spleis for at det skal være enkelt å gi et beløp. Du velger selv hvor stort dette skal være. Etter at du har gitt ditt bidrag kan du gjerne dele denne Spleisen og utfordre andre turfolk til å bidra til at den nye Ramsjøhytta bygges, sier Støre Bergrem.

Det er selve hovedhytta på Ramsjøen som er helt nedslitt og har dårlig fundamentering, og må derfor erstattes med ei helt ny hytte. Ditt bidrag vil være med å sikre at vi sammen får bygd ei ny hytte med robuste, miljøvennlige og bærekraftige løsninger som skal gi grunnlag for gode turopplevelser i årene framover.

Arbeidet med nyhytta er godt i gang. Foto: Jonny Remmereit

Arbeidet med nyhytta er godt i gang. Foto: Jonny Remmereit

- Prosjektet har vært gjennom en lang prosess der vi har vektlagt å ha en god og ryddig dialog med alle aktører i området. Kommunen, reindrifta, grunneiere, verneforvaltninga og folk i Tydal har alle bidratt med innspill som har gitt gode løsninger som alle har sluttet opp om, sier Bergrem.

Det hadde derfor vært helt topp om du også vil hjelpe til med å realisere nye Ramsjøhytta, til felles glede. For å støtte kan du enkelt klikke deg inn på denne linken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...