Selbuhus med ny daglig leder - tenker nytt

Skarven: Selbuhus vil nå yngre huskjøpere. Modellen Skarven er en del av den nye kolleksjonen. Foto: Selbuhus

Asbjørn Løksa er ansatt som ny daglig lederi Selbuhus. – Vi skal nå yngre målgrupper og bryter nå gamle barrierer, sier Løksa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Konsernet Selbuhus er over 90 år og har bygd modulhus i snart 60 år. Selskapet drives nå av 3. generasjons eier og er et selskap med svært mye erfaring. Fram til nå har de vært en tydelig aktør på tradisjonelle hus. Hus med saltak og klassisk utseende har vært merkevare for bedriften.

– Dette har tjent huskundene godt i mange år, men i det siste er det blitt større etterspørsel etter variasjon og fleksibilitet. Dette har vi tatt tak i. Med den nye huskatalogen som lanseres under "Gjør din bolig bedre" i Trondheim i midten av november, presenterer vi intet mindre enn fire nye og moderne hustyper, sier Løksa.

Ny arkitekt

Monica Marstad ble nylig ansatt som arkitekt og, og tar med seg et moderne tilsnitt til Selbuhus. Dette er noe som kommer godt til uttrykk i de nye husmodellene. Vi tar med oss et nytt tankesett og i tillegg til de fire spenstige husmodellene som lanseres, vil Monica tegne flere nye hus hvert eneste år fremover.

– Det er viktig å holde seg relevant for målgruppene, derfor må vi holde trykk på dette framover. Vi har også meget spennende planer opp mot proffmarkedet, sier Løksa.

Satser på fleksibilitet

I tillegg til ny leder, arkitekt og nye husmodeller, kan også Selbuhus skilte med andre omgjøringer.

– Mange har nok et inntrykk av at modulhus ikke er fleksible, at man må ta de som de er eller finne noe annet. Slik er det ikke i Selbu. Det at Selbuhus nå gjør en del endringer åpner opp for mye mer fleksibilitet enn før. Du får det rett og slett som du vil, sier Løksa. Typiske endringer kunder kan ønske på sine hus er blant annet forhøyet knevegg for luftigere loftsrom, de fleste husene kan bygges både med eller uten sokkel og kjeller, loft kan velges bort om man vil ha alt på ett plan, og man kan rokkere om på rom inne i boligen også. Flytte på æ"funksjonene*" for å få huset til å "stemme" med tomta er ofte en nødvendighet.

– I tillegg kan du style huset ditt med fyldige tilvalgsmuligheter. Ønsker du noe helt unikt så spesialtegner vi hele boligen fra bunnen av, forteller Asbjørn Løksa. Med så mange endringer blir Selbuhus attraktiv for enda flere. Den solide husfabrikken er fremoverlent og optimistisk med tanke på fremtiden. Samtidig som de er nyskapende, understreker Selbuhus at det er viktig å ta vare på det gode gamle som alltid har vært. Nye hjemmesider publiseres i disse dager og her vil du finne alle nyheter presentert.

– Hos Selbuhus har du en stor trygghet. Du bletaler ingenting før huset er ferdig. Modulene bygges inn i tørr og varm fabrikk og vi har gode, lokale samarbeidspartnere og leverandører som er viktige for oss, sier Løksa.

Nøkkelord

Siste nytt i Leserbrev Vis flere

- Smak på ordet

- Smak på ordet "verdensarv"

- Røros Bergstad er et verdensarvkulturminne. UNESCO ser på det unike trehusmiljøet og arven etter gruvedriften som så viktig at det bør bevares og tas vare på i all overskuelig framtid. Da kaster man ikke gamle historiske vinduer, skriver Bjørn Salvesen (Røros SV) i dette leserinnlegget.

- Billig barnevern kan koste dyrt

- Billig barnevern kan koste dyrt

- Kommersiell barnevernsdrift er svært lønnsomt, viser de private selskapenes overskudd. Men hva skjer med barna når barnevernet styres etter priskonkurranse, forretningshemmeligheter og maks profitt?

Gauldalsløypa

Gauldalsløypa

Mattis Danielsen kommenterer innlegget til Tore Børresen.

Massiv vindkraftutbygging i Reinsfjellheimen

Massiv vindkraftutbygging i Reinsfjellheimen

- Nasjonal plan for vindkraftutbygging som kom mandag 1. april er trist lesning. For artene, naturen, kulturminnene, samenes utøvelse av sin næring, turgåere som alle vil bli påført irreversible skader. Tapet er stort. Generasjonene etter oss vil stille oss til ansvar, skriver Astrid Grendstad i det...

Strenging av Gauldalsløypa

Strenging av Gauldalsløypa

Leserbrev fra Tore Børresen (Holtålen AP)

MDG etterlyser eierne

MDG etterlyser eierne

Tommy Reinås fra De Grønne mener det er på overtid at kommunene som eier TrønderEnergi svarer for seg. - De har også et ansvar for at prosjektene deres er forsvarlige ovenfor mennesker og natur, mener Reinås.

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Stugudal Rundt for 38. gang

Stugudal Rundt for 38. gang

Over 800 deltager tok turen rundt Stugusjøen i det som må sies å være drømmevær i denne drømmepåsken.

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Politiet hadde kontroller i scooterløypa

Ingen ulovlig kjøring verken lørdag eller søndag.

Skogbrann i Mostadmark

Skogbrann i Mostadmark

Brannen er under kontroll.

Styrt avvikling for SENFO

Styrt avvikling for SENFO

Et svært beskjedent antall av medlemmene møtte opp da Selbu Næringsforum vurderte framtida si.

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Påskeåpent hos Selbu Folkebibliotek

Biblotekar Oddbjørg Øiberg kommer med tips til lesestoff i påska.

Tradisjon tro hos Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Tradisjon tro hos Selbusjøen Hotel og Gjestegård

Arild Øien snakker om påskemat, hva slags lyd påskeharen har og ikke minst om den tradisjonsrike pensjonistpåsken Selbusjøen Hotel og Gjestegård arrangerer.

Siste nytt med #pressemeldingVis flere

Pass opp for tyver i påskeferien

Pass opp for tyver i påskeferien

Ferietid er høytid for innbruddstyver. Hvert eneste år øker antall innbrudd i ferietiden, og påska er intet unntak. Det viktigste du kan gjøre er å sikre hjemmet ditt før du reiser, ellers gir du tyvene lett spill.

Dropper kildesortering i påska

Dropper kildesortering i påska

Annenhver nordmann reiser bort i påskeferien. Grønt Punkt Norge er bekymret for at det kan føre til en nedgang i kildesortering, fordi mange glemmer å ta med seg de gode sorteringsvanene på ferie.

To skader i påskefjellet

To skader i påskefjellet

Sør-Trøndelag Røde Kors melder om to skader i påskefjellet onsdag, begge ute i terreng, ingen i alpinanlegg. Hjelpekorpsene i Meldal og Melhus rykket ut på hvert sitt oppdrag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...