Nea Radio

Viktor på Ramsjøhytta

HYTTEVERT: Viktor Larssen Hvidsten er en av de som har hatt jobben som hyttevert ved Ramsjøhytta i sommer. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Viktor Larssen Hvidsten (17) er en av hyttevertene ved Ramsjøhytta i sommer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

BEST BESØKT
Ramsjøhytta ligger fint til bare en fire kilometer lang gåtur fra Skarpdalen i Tydal, og er et turmål i seg selv. Hytta er Trondhjem Turistforenings best besøkte selvbetjente hytte, og med så mange innom melder behovet seg for en hyttevert. Flere har jobbet ved hytta i sommer, og Viktor Larssen Hvidsten er en av de som fikk ja på søknad om sommerjobb her i år.

"Min oppgave er å sørge for at folk finner seg en plass å sove, rydde litt rundt husa her og se til at hytta er klar for gjestene. Noen dager kommer det få, eller alle ordner seg selv, men andre dager kan det komme så mange at vi må tenke kreativt i forhold til å finne sengeplasser for eksempel. Men det går som regel bra", sier Viktor.

MANGE MULIGHETER
Mange av de som er innom Ramsjøhytta er på "Norge på tvers"- ekspedisjon, mens andre går trekanten mellom Bjørneggen, Schulzhytta og Ramsjøhytta. Og dette er et fint utgangspunkt for den som vil opp på Selbus høyeste fjell Fongen. I tillegg kan man leie båt og fiskeutstyr og fiske ørret på Ramsjøen om man ønsker det. Mulighetene er mange.

NESTE ÅR
Årets sommersesong i fjellet nærmer seg slutten, og Viktor kunne gjerne tenke seg å jobbe her også til neste år:

"...det er bare det at neste år skal det kunne bli mulig å ringe opp på forhånd og komme til ferdig tilberedt mat. Og matlaging er ikke akkurat min sterke side," ler han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...