Nea Radio

Verdig avskjeds-revy på Gimle

"Siste vårslepp på Gimle" ble en lattermild affære på et fullsatt Gimle.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rett over påske gikk UL Lauvsprett i gang med de første forberedelsene til "Siste vårslepp på Gimle". 16 sceneaktører og en rekke andre medvirkende bestemte seg da for å gi Gimle en fabelaktig avskjeds-revy. Etter premiere-forestillinga lørdag kveld var det konsensus blant publikum om at dette var en flott og verdig avslutning for revy-virksomheten i samfunnshuset. Publikum behøvde litt tid til å varme opp lattermusklene, men etter tilstrekkelig oppvarming fikk ikke lattermusklene mye hvile.

Presenterte med stolthet

UL Lauvsprett var trygge på seg selv, og kunne presentere en revy de var fornøyde med. Det å øve inn to timer revy på tre uker kan ikke ha vært en enkel sak, og aktøreren forteller at de har øvd intensivt spesielt den siste uka. All øvinga har gitt tydelige resultater, og det er tydelig at Lauvsprett ikke har tatt enkelt på ansvaret ved å presentere historiens siste revy på Gimle.

Idol Gimle

Idol Gimle er revyens beste nummer. Der konkurrerer lokale helter som Geir Nordvik, Brynjar Dahlø, Per Kvalvaag og Iver Granli om seier i sangkonkurransen. Tomas Garberg sin opptreden som Brynjar Dahlø står utvilsomt igjen som en av de mest minneverdige delene av revyen. Erik Vollan Stokke som Iver Granli vakte også stor latter blant publikum. Sceneaktør Bård Andre Flønes mener nummeret må være blant de aller beste i dalføret de siste årene.

Variasjon og kvalitet

Revyen har et bredt spekter av tematikk den streifer innom. Her får vi møte medlemmer fra Eidem-Flønes Ungkarsklubb så vel som Donald Trump og Vladimir Putin. Vår egen Anne Gundersen har også fått et revynummer på bakgrunn av hennes noe alternative tolkning av nye og trendy felle(s)ski. Der går en hel gjeng på fellesski, med Gundersen kommanderende i front. Tematikken i andre solide revynumre dreier seg om kommunal ekteskapsinngåelse, fibernett, lokal dialekt, metoo og selvfølgelig salget av Gimle.

Dyktig team bak rampelyset

Det var ikke bare de på scenen som hadde gjort jobben før premieren. Sceneaktørene Marius Wennberg og Bård Andre Flønes ønsker spesielt å hylle regissør Narve Rognebakke. -Narve er flink til å gjøre noe som er morsomt i teorien om til noe som blir morsomt i praksis. Revy det kan Narve konstanterer de to. Revysjef Ingri Aftret Haave er blant de som høster lovord blant publikummet i salen. Musikken er det lite å utsette på.

UL Lauvsprett holder familieforestillinger 4 og 8 mai klokken 19:00.

Bård Andre Flønes og Marius Wennberg

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...