ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Verdig avskjeds-revy på Gimle

"Siste vårslepp på Gimle" ble en lattermild affære på et fullsatt Gimle.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rett over påske gikk UL Lauvsprett i gang med de første forberedelsene til "Siste vårslepp på Gimle". 16 sceneaktører og en rekke andre medvirkende bestemte seg da for å gi Gimle en fabelaktig avskjeds-revy. Etter premiere-forestillinga lørdag kveld var det konsensus blant publikum om at dette var en flott og verdig avslutning for revy-virksomheten i samfunnshuset. Publikum behøvde litt tid til å varme opp lattermusklene, men etter tilstrekkelig oppvarming fikk ikke lattermusklene mye hvile.

Presenterte med stolthet

UL Lauvsprett var trygge på seg selv, og kunne presentere en revy de var fornøyde med. Det å øve inn to timer revy på tre uker kan ikke ha vært en enkel sak, og aktøreren forteller at de har øvd intensivt spesielt den siste uka. All øvinga har gitt tydelige resultater, og det er tydelig at Lauvsprett ikke har tatt enkelt på ansvaret ved å presentere historiens siste revy på Gimle.

Idol Gimle

Idol Gimle er revyens beste nummer. Der konkurrerer lokale helter som Geir Nordvik, Brynjar Dahlø, Per Kvalvaag og Iver Granli om seier i sangkonkurransen. Tomas Garberg sin opptreden som Brynjar Dahlø står utvilsomt igjen som en av de mest minneverdige delene av revyen. Erik Vollan Stokke som Iver Granli vakte også stor latter blant publikum. Sceneaktør Bård Andre Flønes mener nummeret må være blant de aller beste i dalføret de siste årene.

Variasjon og kvalitet

Revyen har et bredt spekter av tematikk den streifer innom. Her får vi møte medlemmer fra Eidem-Flønes Ungkarsklubb så vel som Donald Trump og Vladimir Putin. Vår egen Anne Gundersen har også fått et revynummer på bakgrunn av hennes noe alternative tolkning av nye og trendy felle(s)ski. Der går en hel gjeng på fellesski, med Gundersen kommanderende i front. Tematikken i andre solide revynumre dreier seg om kommunal ekteskapsinngåelse, fibernett, lokal dialekt, metoo og selvfølgelig salget av Gimle.

Dyktig team bak rampelyset

Det var ikke bare de på scenen som hadde gjort jobben før premieren. Sceneaktørene Marius Wennberg og Bård Andre Flønes ønsker spesielt å hylle regissør Narve Rognebakke. -Narve er flink til å gjøre noe som er morsomt i teorien om til noe som blir morsomt i praksis. Revy det kan Narve konstanterer de to. Revysjef Ingri Aftret Haave er blant de som høster lovord blant publikummet i salen. Musikken er det lite å utsette på.

UL Lauvsprett holder familieforestillinger 4 og 8 mai klokken 19:00.

Bård Andre Flønes og Marius Wennberg

ANNONSE