ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stor interesse for minnekonsert:

DIREKTE: Se minnekonsert direkte her klokka 19.00

Musiker og frontmann i Arnsteins gammeldansorkester, Arnstein Moen skal hedres i et fullsatt B Langseth Arena fredag 5. november klokka 19.00.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2021 kl 10:56

Tidligere i år kom den triste nyheten om at Arnstein Moen, frontmann i Arnsteins hadde gått bort. Nå har lokale ildsjeler tatt til orde for å sette opp en egen minnekonsert for Moen, konserten skal skje i B Langseth Arena førstkommende fredag. Per Haugan forteller her mer om arrangementet:

I intervjuet hørte du bror til Arnstein, Trond Vidar Moen og Per Haugan. Erik Forfod, kjent fra programmet “på Dansefot” i NRK P1 sier Arnsteins kom til rett tid og leverte en gammeldans ikke så mange hadde hørt om før. Forfod kommer også til å delta som gjest under hele konserten.

Det er allerede solgt flere hundre billetter til B Langseth Arena denne kvelden, men fortsatt er det plass til alle som ønsker å komme å delta, forteller Per Haugan som avslører at overskuddet av denne kvelden går til flere lag og foreninger på Selbustrand som Arnstein Moen satte høyt:

Har du ikke mulighet til å delta på minnekonserten i B Langseth Arena denne kvelden så fortvil ikke: Vi i Nea Radio kommer til å sende direkte både på tv og radio i samarbeid med Fjell-TV. Sendingen blir ledet av Odd Arne Halaas og man kan også vippse et valgfritt støttebeløp til 20906, overskuddet går til formålet.

Nøkkelord

ANNONSE