Nea Radio

Allsang og tjo´hoi:

Det rykket i dansefoten!

Kjells orkester med gjesteartist Brynjar Dahlø Foto: Inga Petrine Grøtte

Tirsdag kveld var det stor sangglede på Årsøya i Selbu. Kjells orkester med koret Selbuklang som forsangere ledet an sangen denne kvelden. En sprudlende Rune Langseth bandt det hele sammen med morsomme historier.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2021 kl 13:33

Til tross for at værgudene hadde åpnet slusene og regnet skyllet ned utenfor paviljongen; var det god stemning blant de mange som hadde møtt opp denne kvelden. Kurt Mogård var en av de som syns det var trivelig å oppleve allsang og sosialt samvær igjen.

- Det e´ flott at det e´ sånne ting. Det like vi! At folk kan kom sæ´ ut; det treng vi!

Kjell Kjøsnes er initiativtakeren til oppstarten av «Allsang på Årsøya» som ble arrangert for første gang i fjor sommer.

- Det var nok tilfeldigheter, men det er nå fantastisk når en får med folk til å syng´. Det er greit å dra på konserter for å høre på profesjonelle, men å få være med sjøl er toppen; og alle skal være med å synge med den stemmen de har, derfor har vi forsangere.

Selbuklang med blant andre, Inger Kari Høyem og Solveig Borseth, var forsangere denne kvelden. Foto: Inga Petrine Grøtte

Med seg i orkesteret har han Frank Guldseth på bass, Ivar Gunstein Lien på gitar og Toralf Borseth på slagverk og sang; selv trakterer han trekkspillet.

Konferansier Rune Langseth serverte morsomme historier mellom sangene. Foto: Inga Petrine Grøtte

- Gjesteartist herre´ kvelden er Brynjar Dahlø på trekkspill, som også har vært med flere ganger, mens koret Selbuklang er forsangere i kveld. Du verden; det er så koselig!

Og i pausen var det bare å gå etter kaffe og vaffellukta; Tove Stageberg sto klar med kaffekjelen i sin sommerkafé.

En lattermild kaféeier, Tove Stageberg, assistert av ektemann Ove Gjærevold. Foto: Inga Petrine Grøtte

Og hvis du ikke fikk med deg den første allsangskvelden så har du sjansen igjen både 27.juni óg 24.august; kl.17.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...