Nea Radio

Arrangerer festival for å hedre Sylan

Hedrer Sylan: Førstkommende helg arrangeres GLiS Festivalen for å hedre det gode livet i Sylan. Foto: GLiS

Helga 19. - 20. juni starter en helt ny festival som skal hedre livet i Sylan. Denne ble noe nedskalert i forhold til de opprinnelige planene. Men festival blir det.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stugudalen er arena førstkommende helg når Gode Liv i Sylan, eller GLiS Festivalen arrangeres. Festivalen er et samarbeid mellom Sylan Adventure og Væktarstua Hotell.

Planleggingen startet i vinter

- Sammen med Helge på Væktarstua startet vi å drodle. Vi ville få til et arrangement med gode opplevelser, sier daglig leder i Sylan Adventure, Arne Otto Vedvik.

Og mat er en viktig del i de gode oppelvelsen.

- Når vi skal ha gode smaker og gode opplevelser, så må vi ha med de lokale matprodusentene, sier daglig leder i Sylan Adventure, Arne Otto Vedvik.

Festivalen skal blant annet inneholde en messe i Bjørkly hvor matprodusentene viser seg frem. I tillegg er det andre arrangement.

Blant annet skal det være vinsmaking, og du kan også høre forfatter Anne-Brit Skjetne fortelle fra boka hun skrev om Martine Lyng Unsgård. Martine var den som bygde Væktarstua Hotell i 1929.

Begrenset med plasser

På grunn av smitteverntiltakene er det begrenset med plasser på alle arrangement, også på messen i Bjørkly. Her må man inn å kjøpe billetter slik at arrangøren vet hvem som er tilstede i bygget til enhver tid.

Billetter får du kjøpt på nettsidene til Hoopla

Hør Arne Otto Vedvik fortelle om festivalen i avspilleren under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...