ANNONSE
Annonse
Nea Radio

6000 besøkte Stugguvollmoen:

Suksess for Tydalsfestivalen

Det var stor stemning foran scena hele helga, ikke minst da Julie Bergan gikk fram for å fremføre sine hits til en fullsatt Stugguvollmo'. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Publikumstallet er endelig klart, det ble 6000 besøkende på Tydalsfestivalen 2022. - Det er vi kjempefornøyd med, sier festivalgeneral Ann-Louise Waagan til Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var et godt musikalsk program som møtte festivalgjengerne på Stugguvollmoen denne helga. Det største høydepunktet var nok Dum Dum Boys, men det skal vi ikke si uten å virkelig dra fram alle artister denne helga som en musikalsk gullpakke fra øverste festivalmusikk-hylle i både Trøndelag og Norge.

Et annet høydepunkt var også da Lille Tydal ble arrangert lørdag med veldig gode musikalske innslag fra kulturskolene i Selbu og Tydal, samt både trylleshow og topp underholdning for hele familien.

Vi møtte Ann-Louse Waagan som er festivalgeneral ved oppvaskmaskina søndag. Hør intervju i Nea Radio mandag! Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Været kunne antagelig vært noe bedre, men det så ikke ut til at festivalgjengerne lot seg affisere nevneverdig av det.

Ett av de store satsingspunktene for årets festival var lokalmat og såkallte "foodtrucks" som hadde stilt seg opp i forkant av sceneområdet. Skal vi tro festivalgeneralen var dette også en suksess.

Hør intervju med Ann-Louse Waagan i Nea Radio mandag.

Nøkkelord

ANNONSE