ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ny journalist:

Odd Arne på plass i Nea Radio

Odd Arne begynte i Nea Radio mandag 15. august. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Odd Arne Halaas er kjent for mange som både artist og "artigkar". Nå har han flyttet til Selbu og er klar for programleder og reporterjobb i Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2022 kl 18:05

ANNONSE
Annonse

Det er med stor glede redaktør Karin Jegtvik ønsker Odd Arne Halaas velkommen inn i NeaRadio-familien.

- Vi har gledet oss veldig til å få på plass Halaas som journalist på Selbu-kontoret, sier Jegtvik.

Ilddåp allerede første uka

- Han skal ha fast arbeidssted i Selbu. Han skal lage radio og innhold både fra og om Selbu og Tydal, men også for hele regionen, sier Jegtvik.

Allerede fra torsdag av skal Halaas være med Stian Elverum på ettermiddagssendinger.

Har alltid hatt en drøm om å flytte til Selbu

Halaas kommer opprinnelig fra Eide på Nordmøre og sier han alltid har hatt en drøm om å flytte til Selbu, hvor han allerede har et godt nettverk, spesielt i musikermiljøet. Allerede førstkommende helg skal han spille i forbindelse med Barofestivalen.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å flytte til Selbu, og når denne muligheten åpna seg om å begynne i selveste Nea Radio kan jeg ikke la denne muligheten gå fra meg, sier Halaas som ser fram til å møte lyttere i Nea Radio-jakke i framtiden.

Gleder seg

Også daglig leder Stian Elverum gleder seg til det nyeste tilskuddet kommer på lufta.

Halaas har allerede vært mye på lufta i forbindelse med arrangement og live radiosendinger i regi av Nea Radio. Deriblant de populære Dansefestene i Nea Radio som gikk på radio og TV-stream under pandemien.

- Det er mange ideer som nå skal settes ut i livet med Halaas bak spakene. Alle - og spesielt vi i Nea Radios kontor i Selbu og Tydal, gleder oss stort til å ønske Odd Arne velkommen til Nea Radio og til Selbu, sier Elverum.

Nøkkelord

ANNONSE