Nea Radio

Ny revy fra et felles Selbustrand

Håvard Finnland Trøite og Jim Hegge lover variert og godt innhold på revyen. Foto: Per-Erik Ofstad

Ul Fram og Ul Samhold inviterer i februar til revyen «I siste liten» i Breidablikk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2018 kl 11:26

10 februar er det premiere på revyen «I siste liten» med påfølgende fest. Revyen er et samarbeid mellom ungdomslagene i indre og ytre Selbustrand. Totalt består revygruppa av ca 25 aktører, 12 av de vil bli å finne på scenen i Breidablikk.

Et lite knippe av totalt ca 25 aktører Foto: Per-Erik Ofstad

Godt på veg

To og en halv uke før premieren er det meste av tekster ferdigskrevet, og første øving med band er unnagjort. Når det gjelder det som skal foregå på scenen mangler det foreløpig noe. Revyen skulle opprinnelig vises andre juledag, men utfordringer med å hyre band gjorde at revyen ble utsatt.

Ettertrakta musikk

Liv Laga vil stå for musikken under revyen, og spiller også på premierefesten. Det er kun uker siden bandet gjorde seg ferdig med revy i Spongtun, men nå er de klare til å spille nok en gang. Dette blir tredje gang Liv Laga står for musikk under en revyoppsetning. Bassist Martin Aas forteller at bandet trives med slike spillejobber.

Liv Laga står for musikken under revyen. Foto: Per-Erik Ofstad

For enhver smak

Jim Hegge og Håvard Finnland Trøite vil ikke gå i detalj om hvem som får et spark bak, eller hva revynumrene vil handle om. De kan derimot love at det blir noe for enhver smak, med både lokale og internasjonale innslag. Hegge og Trøite kan videre opplyse om at det 15 februar vil bli familieforestilling, mens det 16 februar vil bli revy med servering av øl, vin og mat.

Jim Hegge og Håvard Finnland Trøite forteller om status for revyen i overkant av to uker før premieren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...