Nea Radio

Mer teater i kulturskolen

Teatergruppa "Framfus" ved Selbu Kulturskole er godt fornøyde med skoleåret som har gått, og klare for sin første åpne forestilling i Bell Amfi i kveld, torsdag. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Tidligere denne uka ble det bestemt at teatertilbudet ved Selbu kulturskole videreføres og utvides. Lærer Elisabeth Matheson, elevgruppa og foreldre er godt fornøyd med prøveåret som nærmer seg slutten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2018 kl 13:49

PRØVEPROSJEKT

Teatertilbudet ved Selbu kulturskole ble satt igang som et prøveprosjekt høsten 2017, og torsdag kveld kan elevgruppa med lærer Elisabeth Maheson vise fram sin første åpne forestilling i Bell Amfi.

"Det var aldri tanken at vi skulle lage masse forestillinger året igjennom, men mitt fokus som lærer har vært å gi elevene et innblikk i en skuespillers verktøykasse," sier Elisabeth Matheson.

Elevene vi snakket med var svært godt fornøyde med opplegget, og de har blitt utfordret både kreativt og i forhold til å åpne opp for andres innspill. Den elevgruppa som avslutter sitt kulturskoleår denne uka er ikke i tvil: de fortsetter til høsten.

VEIEN VIDERE

Tidligere denne uka ble det nemlig bestemt at teaterundervisninga ved Selbu kulturskole videreføres, og samtidig utvides tilbudet med nok en gruppe. Rektor Frode Fredriksen er godt fornøyd med arbeidet som allerede er lagt ned i teatertilbudet, og han har store forventninger til fortsettelsen:

"Vi må følge med i utviklinga. Stadig flere unge ønsker seg et allsidig scenetilbud, og med kombinasjonen av instrumental- og teaterundervisning på plass tar vi et steg i riktig retning." sier Frode Fredriksen.

Teatertilbudet ved Selbu kulturskole videreføres og utvides fra høsten av. Vi tok en prat med lærer Elisabeth Matheson og teaterelevene selv for å høre litt om hvordan dette første prøveåret har vært.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...