Nea Radio

Karolinerspelet:

Hovedrollene er på plass

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret». Foto: Gisle Bjørnebye og Bernt Kulset

Nils Johnson skal spille «General Armfeldt» i friluftsteateret Karolinerspelet i Tydal i januar, mens Elisabeth Matheson skal spille rollen som «Beret».

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2017 kl 16:44

Nils Johnson har jobbet som skuespiller ved Nordland Teater, Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og Teatret Vårt, og han har vært teatersjef ved Hålogaland Teater.

Johnson har hatt roller som Peer i Peer Gynt, Dr. Relling i Vildanden, Helmer i Et dukkehjem, Didrik Dale i Medmenneske, Porfiri i Forbrytelse og straff, Mack i Pan og Pastor Manders i Gjengangere. Han har også vært teatersjef ved Hålogaland Teater samt vært med i filmer og tv-serier som blant annet Himmelblå og Fritt vilt 3.

Matheson som «Beret»

Elisabeth Matheson kjenner Karolinerspelet godt etter å ha vært med i flere oppsetninger. Hun er utdannet ved Romerike Folkehøgskole og Statens Teaterhøgskole og har vært tilknyttet Den Nationale Scene, Trøndelag Teater og Det Norske Teater. Hun er også kjent for tittelrollen i Liv Ullmanns filmatisering av Sigrid Undsets Kristin Lavransdatter.

Catrine Telle har ansvar for regien.

Premiere 18. januar

Karolinerspelet i Tydal har premiere 18. januar på Brekka Bygdetun i Tydal, samt forestillinger 19. januar og lørdag 20. januar.

– Billettsalget er godt i gang, og de beste billettene er i ferd med å bli utsolgt, sier produksjonsleder for Karolinerspelet, Borgar Kulseth Kirkvold.

Godt å få på plass hovedroller

Han sier også at det godt å få på plass hovedrollene.

– Neste helg starter øvingene for fullt sammen med de rundt 25 amatørskuespillerne, sier Kulseth Kirkvold:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...