Nea Radio

Nea Radio

Fikk 11,6 kilo fisk

Vinnerlaget på søndagens konkurranse. Foto: iver Bjarne Brandtzæg

Bodil og Eldar Rønningen som tok seieren hjem med 50 fisker og 11,6 kilo under fiskekonkurransen på Nesjøen i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.07.2017 kl 09:38

I over 20 år har de arrangert fiskekonkurranse ved båtutleia på Nesjøen, og i år var intet unntak. Sol og fint vær lørdag gjorde at folk storkoste seg, og arrangørene Ellen og Erling var fornøyd.

Årets fiskekonkurranse gikk av stabelen lørdag morgen, og da handlet det om å få den største fisken. Det var delt inn i både barneklasse og en voksenklasse. Og vinneren ble Rasmus Larson som stilte i barneklassen med en fisk på 1017 gram. Han leder nå konkurransen om den største fisken gjennom sesongen på Nesjøen. Lørdag var alle 25 båtene ute på sjøen, masse fisk ble fisket, og sola stekte godt.

Konkurranseinstinkt

Søndag blåste det mer, og det var faktisk noen som ikke kom seg inn til veiingen klokka 17 på grunn av store bølger. Men da vinden løyet litt, kom de seg til slutt i land. Søndag handlet det om å få flest mulig fisk og antall kilo til slutt.

50 fisker og 11,6 kilo.

Det var mange som hadde lyst på seieren, og konkurranseinstinktet var på topp. Til slutt var det båtparet Eldar og Bodil Rønningen som tok seieren hjem med 50 fisker og 11,6 kilo var det en overlegen seier. De fikk da napp i vandrepokalen som man må ha tre napp i før man får den til odel og eie.

– Vi er veldig fornøyd med konkurransen og ikke minst med været, sier Ellen Brandtzæg.

Rasmus Larson tok den største fisken i helga. Foto: Iver Bjarne Brandtzæg

Masse folk da Børge Hansen fortalte om Nesjøen sin historie Foto: Iver Bjarne Brandtzæg

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...