Nea Radio

17. mai i Tydal

– En dag vi ikke kommer til å glemme

Annerledesår: Slik har det vært 17. mai tidligere år i Tydal. I år blir det annerledes, men trivelig skal det bli likevel, lover ordfører Jens Arne Kvello. Foto: Mona Moan Lien

Ordfører i Tydal, Jens Arne Kvello, lover at dagen blir fin, på tross av alt som er annerledes i år!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Alt settes inn på å arrangere en hyggelig nasjonaldagsfeiring i Tydal, på tross av restriksjonene alle opplever. kreativiteten blomstrer og det bærer dagens program preg av!

10.30 Nedleggelse av krans ved minnesteinen utenfor Tydal museum.

11.00 Alt-blir-bra-tur: Brannbilen med flere kjører en gladrunde og sprer glede og musikk. Turen starter ved Nylandet, Stugudalen og kjører Fv705 med noen avstikkere og så til Hillmo. Møt gjerne opp langs ruta med flagg.

13.00 Traktortog med utrykningskjøretøy. Dette starter ved parkeringsplassen på Brekka. Turen går langs Fv705 og stopper ved Tydal sykehjem.Kl.

14.00 Markering av nasjonaldagen ute ved Tydal sykehjem.

- Tale ved Svein Hilmo

- Appell ved 9. klasse

- Innslag fra Tydal kulturskole

- Hommel i dommel

- Tydal musikkorps med drilltropp

Det blir enkel servering til barn og voksne og det bes om at man møter opp i god tid. Parker gjerne ved rådhuset eller Tydalshallen. Husk gjeldende smitteregler og hold avstand. Ta gjerne med campingstol ved behov.

15.00: Traktortog kjører videre til Montørbrakka og Neabyen, der de snur og kjører tilbake til Brekka. Møt gjerne opp langs vegen med flagg.

Hør intervjuet med ordfører Jens Arne Kvello her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...