Nea Radio

Brit Uni Kjøsnes og Ingar Gullbrekken er dagens sommergjester

SOMMERGJESTER: Brit Uni Kjøsnes og Ingar Gullbrekken er dagens sommergjester. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Noen personer setter liksom litt mer spor etter seg enn andre, og dagens sommergjester har betydd svært mye for kulturlivet i Selbu de siste tretti årene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ILDSJELER
Parets engasjement for samfunnsutvikling gjennom kulturarbeid har resultert i mange flotte prosjekter og arrangementer som har kommet selbyggene til gode. Sammen har Brit Uni Kjøsnes og Ingar Gullbrekken drevet det som i praksis må kunne kalles sentrumsutvikling i Selbu i en årrekke, og både Bjørkhov og Selbumartnan er møtesteder som de har jobbet hardt for å få i stand, og som bygda fortsatt virkelig trenger.

FRIVILLIGHET
Frivillighet er viktig i et hvert lokalsamfunn, og når man drar lasset i lag og bidrar med det man kan, er det utrolig hva man kan få gjennomført. Det kunne ha vært interessant å vite hvor mange dugnadstimer disse to har lagt ned i for eksempel Neadalen Kunstforening, ved fotballbanen i Selbu og Tydal, som polsdansinstruktører eller som aktive medspillere både på og bak scenen under Karolinerspelet i Tydal og Selbu Teaterforum sine oppsetninger i Selbu. Ingen har tall på det, men det er mange.

VEIEN VIDERE
Og engasjementet lyser av de to ildsjelene fortsatt. Mange prosjekter er på gang. Et velfungerende lokaldemokrati og evnen til å kunne løfte gode ideer opp fra skissestadium til virkelighet har paret noen tanker om.

Hør intervjuet i lydspilleren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...