50 år for Selbu Ungdomsskole

Se bilder fra feiringen og elevenes jubileumsforestilling.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

50 år er ingen alder, men allikevel kanskje det siste jubileet dagens bygning hvor Selbu Ungdomsskole holder til får oppleve. Elevene ved skolen produserte en 1.5 timers jubileumsforestilling som ble fremført for allmenheten torsdag kveld. Til stormende jubel og full Selbuhall.

Se bilder lenger opp og hør intervju med Tomas Østbyhaug og rektor Nils Kjøsnes:

Siste nytt i Kultur Vis flere

Vil bygge studio for komponister og musikere på Røros

Vil bygge studio for komponister og musikere på Røros

Like ved Slegghaugene på Røros planlegges et helt nytt musikkstudio. Studioet, som vil få navnet STUDIO MARTIN, skal bli et arbeidssted for komponister, musikere og lydkunstnere fra hele verden.

Trønderske storheter i MiST

Trønderske storheter i MiST

Retrospektive utstillinger med Håkon Bleken og Jakob Weidemann står på Museene i Sør-Trøndelags (MiST) vårprogram i 2019. Publikum får også oppleve en helt ny Hall of Fame-utstilling på Rockheim og perler fra hele verden, skriver MiST i ei pressemelding.

Konsert i Ziiren

Konsert i Ziiren

Nordbergkoret i vakker samklang med Røros Sangforening.

Pengedryss til Selbu Gammeldanslag

Pengedryss til Selbu Gammeldanslag

...den blå nissen fra Gjensidigestiftelsen slår til igjen og spanderer 25.000 kr på Selbu Gammeldanslag.

Tradisjon tro advent i Selbu

Tradisjon tro advent i Selbu

Onsdag kveld arrangerte Selbu korensemble sin tradisjonsrike adventskonsert i Selbu kirke.

Stafett for livet

Stafett for livet

Kreftforeningen planlegger familiearrangementet ”Stafett for livet” på Midsandtangen, sommer 2019. Nå søker de etter frivillige.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...