Nea Radio

Åpning av nybrua på Årsøya

Erlend Mebust og Anne Nissestad Høgli sto for klipping av snora. Foto: Synne Dyrhaug

Klokken 12 mandag var det klart for offisiell åpning av den nye brua over til Årsøya, og det var både store og små som hadde tatt turen for å bivåne den høytidelige åpningen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ordfører Ole Morten Balstad hadde gitt bort det ærefulle oppdraget med å åpne brua til de to skoleelevene Erlend Mebust og Anne Nissestad Høgli. Over 200 personer hadde tatt turen ned for å få med seg åpningen av det som nå vil samle anleggene enda mer sammen. Nå er det ikke lange biten fra fotballbanen og ned til badestranden, eller gå over brua for å spille frisbeegolf. Korpset var på plass og etter åpningen fikk alle sammen gå over den flunkende nye brua bort til området ved Årsøya hvor det var ventet kaffe og is.

Ordføreren sa i sin tale at for et år siden hadde Ola Morten Eidem sagt at i 2019 skal brua være åpnet, akkurat på det tidspunktet hadde ikke Balstad særlig tro på at det skulle gå igjennom, men i dag står vi ved Årsøya og brua er åpnet. En liten "snakkis" var at brua hadde fått en dupp, men dette skulle det bli gjort endring på.

Ikke helt ferdig enda

Selv om både anlegget og åpningen av bruen er gjort er ikke området helt ferdig enda, fortsatt ønsket de å få enda litt mer midler til å utbedre og gjør området enda bedre. Fylkeskommunen ved MAy britt Lagesen og Tor Brant hadde tatt turen til åpningen og de var imponert over området på Årsøya og var glad de kunne bidra med midler.

Godt oppmøte! Foto: Synne Dyrhaug

Korps må til når det er åpning. Foto: Synne Dyrhaug

Foto: Synne Dyrhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...