Nea Radio

Nea Radio

Selbu-Trykk AS eQuass -sertifisert

Morten Dahlø er daglig leder ved Selbu-Trykk AS Foto: Privat

Selbu-Trykk AS er for fjerde gang eQuass -sertifisert, denne gang etter den nye standarden eQuass 2018.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2017 kl 12:18

Selbu-Trykk AS er nok en gang eQuass -sertifisert. Første gang bedriften ble sertifisert var i 2011. Dette er fjerde gangen bedriften er sertifisert, denne gangen etter den nye standarden, eQuass 2018.

- Det er bare et fåtall bedrifter i Norge som har blitt sertifisert innen den nye standarden, så Selbu-Trykk viser at vi er en bedrift som tenker fremover, sier daglig leder Morten Dahlø.

Heleid kommunal bedrift

Selbu-Trykk AS eies 100 prosent av Selbu kommune. Selbu-Trykk er i dag en arbeidsmarkedsbedrift med rundt 30 deltakere tilknyttet tiltaksdriften hvert år, i tillegg til 11 fast ansatte.

Bedriften er totalleverandør av trykksaker og grafisk design,og ansvarlig for drift av et vaskeri tilknyttet Selbu Sykehjem.
Selbu-Trykk har seks plasser på APS (arbeidspraksis i skjermet virksomhet) og 15 plasser på VTA (Varig tilrettelagt arbeid).
Bedriften samarbeider tett med det lokale næringslivet.

Hva er eQuass

EQUASS Assurance er et europeisk system for kvalitetssikring av velferdstjenester med ekstern revisjon og sertifisering. Det gir tjenesteleverandører i velferdssektoren anledning til å sikre kvaliteten av tjenestene overfor brukere og andre samarbeidspartnere.

Arbeid- og velferdsdirektoratet har satt som krav at alle arrangører av skjermede tiltak skal ha implementert et system for kvalitetssikring med ekstern revisjon og sertifisering. EQUASS Assurance dekker myndighetenes krav til kvalitetssikring innenfor sektoren. I Norge er EQUASS Assurance nå tatt i bruk av over 300 virksomheter innenfor skjermet arbeidsmarkedssektor, som alle er sertifiserte.

- Vi er meget godt fornøyd med at vi nok en gang har sertifisert oss. Dette er et avgjørende sertifikat for at Selbu-Trykk skal bestå som arbeidsmarkedsbedrift. Sertifikatet er gyldig i tre år fremover, med årlig oppfølging fra revisor til neste sertifisering, ser daglig leder Morten Dahlø.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...