Nea Radio

Nea Radio

Korona:

Selbu Sparebank setter ned renta

Selbu Sparebanks hovedkontor i Selbu. Foto: Andreas Reitan

Selbu Sparebank setter ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,75 %.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2020 kl 14:46

Pressemelding fra Selbu Sparebank:

Som lokalbank er vi opptatt av å tilby god og tilpasset rådgivning, samt konkurransedyktige priser til våre kunder. Med bakgrunn i den siste tidens økonomiske konsekvenser pga. bekjempelsen av korona-viruset, har vi besluttet å sette ned renten på boliglån og innskudd med inntil 0,75 prosent. Banken ønsker å fremskynde effekten av lavere rentekostnader, og endringen vil komme kundene til gode allerede fra 26. april for eksisterende kunder.

Alle som blir berørt av renteendringen vil få melding om dette pr. nettpost i nettbanken sin, eller brev i posten.
Nye priser for nye lån vil gjelde fra 3. april.

Nye tilpassede tjenester for de som er rammet

Vi kan nå tilby et eget Korona-produkt, som kan gi forskudd på dagpenger. Dette vil være i form av en kontokreditt for våre egne kunder.
I usikre tider kan mange ha behov for å senke de faste utgiftene. Vi har derfor etablert en funksjon i mobilbanken, for lettere å kunne tilby kundene avdragsfrihet.

Ta kontakt med banken din

- Vi er inne i en ekstraordinær tid der vi gjør det vi kan for å bistå våre kunder med refinansiering, avdragsfrihet, utsettelser, spareråd, forsikringsspørsmål og øvrig kompetanse for å hjelpe.
- Kunder som trenger økonomisk bistand oppfordres til å ta kontakt på telefon eller epost til banken, eller direkte til sin kunderådgiver i bankens åpningstid, sier administrerende banksjef Svein Ove Sandvik.

Hør intervju med administrerende banksjef Svein Ove Sandvik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...