Nea Radio

Gavesjekker fra banken:

Selbu Sparebank deler ut av overskuddet

Fra venstre: Svein Ove Dyrdal, Bjørn Fagervold og Espen Rygg fra Selbu IL samt assisterende banksjef Solfrid Flønes. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

Selbu Sparebank deler ut kr 700.000 av overskuddet for fjoråret til allmennyttige formål i Selbu og Tydal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er lokale lag og organisasjoner som kan søke om støtte fra bankens årlige gavetildeling.

I år fordeler tildelingen seg slik:

Kr 190.000 er fordelt som gaver til 45 lag.
Kr 510.000 er fordelt som prosjektmidler.
- Vi mottok i år 23 gode søknader om prosjektmidler derav vi har prioritert 11 prosjekter i år, sier markedsansvarlig i Selbu Sparebank, Anne Garberg Gresseth.

På grunn av coronasituasjonen blir det ikke noe felles arrangement i forbindelse med overleveringen i år heller, men gavekort på de forskjellige prosjektmidlene deles ut framover mot sommerferien.

Tirsdag ettermiddag mottok Selbu IL prosjektmidler til tre forskjellige prosjekt i jubileumsåret og Selbu Ballklubb mottok prosjektmidler. Totalt ble 180.000 kroner delt ut.

Dette er formålene som prioriteres ved tildeling:

- Allmennyttige formål
- Kultur, idrett, rekreasjon og fritidstiltak
- Tiltak som involverer barn og unge i vårt lokalmiljø
- Inkludering og integrering som en naturlig del av lagets aktivitet
- Nytenking og verdiskaping
- Prosjekter som bidrar til utvikling i lokalmiljøet
- Prosjekter som har verdi over tid, og som engasjerer mange
- Støtten skal skape aktivitet, tilhørighet og stolthet i lokalsamfunnet

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...