Nea Radio

Selbu snudde til seier

Mali Ingeborg Vollan Marstad setter nok en gang alle straffene. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: 40 gode minutter holdt for Selbu mot et godt forberedt Orkanger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Denne kvelden var det kun seier som gjaldt forklarer kveldens overlegne toppscorer Mali Ingeborg Vollan Marstad som satte 12 baller i nettet. Forrige kamp mellom lagene i Orklahallen endte 29-29.

Turbulent start

De første tyve minuttene var mildt sagt turbulente for hjemmelaget. Assistentrener Laila Størseth rakk nesten ikke sette seg før hun i frustrasjon over manglende kvalitet på pasning, mottak og skudd måtte opp å strekke på bena. Hovedtrener Gørlin Matheson Stokke måtte ta timeout allerede etter seks minutter på stillingen 1-4 i favør Orkanger. Det tar 20 minutter før jentene på hjemmebane våkner, og da snur de like gjerne fra å ligge under med fire mål til å lede på fire minutter.

Etter seks minutter måtte Gørlin Matheson Stokke ta timeout. Foto: Per-Erik Ofstad

Snudde skuta

15-14 var utgangspunktet etter halvspilt kamp. Herifra og inn var det ingen tvil om at Selbu var det beste laget. Hjemmelaget begynner å løpe, tempoet settes opp og et tydelig frustrert lag fra Orkanger begynner å merke kjøret. I angrepsspillet vraker Selbu minihåndball-konseptet "alle skal borti ballen før avslutning" og er langt mer direkte. Selbu leder med ni mål noen minutter før slutt, men en rotete avslutning gjør at det ender 30-26 i Selbuhallen denne kvelden.

Orkanger visste hva som ventet

Trener på Orkanger Stig Løvseth kan fortelle at Orkanger kom godt forberedt til Selbuhallen, noe som også var tydelig for publikum i første omgang. Videre sier han at andre omgang blir hektisk for bortelaget, og at duellspillet ikke er på samme nivå som under første omgang. Han gir Selbu honnør for at de snudde kampen, men legger ikke skjul på at andre omgangen var noe skuffende.

Trener for Orkanger Stig Løvseth mener Orkanger var godt forberedt, men det holdt ikke mot Selbu onsdag kveld. Foto: Per-Erik Ofstad

Vollan Marstad putter 12

På tross den elendige starten på første omgang står jentene sammen i forsvar, utnytter etterhvert at midtforsvaret til Orkanger blir tunge og trege og løper til slutt over bortelaget. Vollan Marstad blir kampens store spiller, og er sammen med Anne Beate Stokke konstant på utkikk etter åpninger i bortelagets forsvar. Med en måned igjen til neste kamp blir det tid for håndballjentene til å trene foran en viktig innspurt, hvor Selbu kan ende opp på øvre halvdel av tabellen.

Vollan Marstad etter seier.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...