Nea Radio

Selbu slo Byåsen på bortebane

Ingeborg Rolseth Holt, Marthe Dyrdal og Marit Moen spilte alle en solid kamp mot Byåsen. Foto: Per-Erik Ofstad

2div: Selbu med viktig seier søndag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2018 kl 21:40

-Vi scorer mye mål i dag, setter sjansene våre og spiller godt i forsvar. Så enkelt forklarer trener Gørlin Matheson Stokke hvorfor det ble seier 24-31 for jentene.

Legger grunnlaget i første omgang

Selbu spilte glimrende første omgang. De hang med på det heseblesende tempoet til Byåsen, og gjorde det høye tempoet til sin fordel. Forsvaret satt godt, og de hadde ingen problemer med forsvaret til Byåsen som sto i en 3-2-1 formasjon. Frustrerte spillere og trenere på Byåsen bli nødt til å se bortelaget seile ifra. Til pause står det 16-19.

Tung påkjenning

Selbu er best også i andre omgang. Kun fem minutter etter pause dobler bortelaget sin ledelse, og har seks mål ned til Byåsen. Laila Størseth er meget godt fornøyd med at jentene kun slipper inn åtte mål etter pause. Det høye tempoet gjør at jentene blir slitne, både hjemmelaget og bortelaget gjør en del rart mot slutten. Stokke forteller at hun i andre omgang tok timeout bortimot utelukkende for at jentene skulle få muligheten til å hvile.

Selbu hadde ingen problemer med å henge med på tempoet til Byåsen. Foto: Per-Erik Ofstad

Seks av seks fra syv meter

Tre spillere noterer seg for seks mål i kveld, og mange havner på scoringslista. Marit Moen og Marte Dyrdal putter seks spillemål, mens Mali Ingeborg Vollan Marstad putter seks av seks fra straffemerket. Trenerne er godt fornøyd med at alle straffekastene sitter i kassa denne kampen, etter noe kritikk angående uttellingen på straffekast fra et ikke navngitt lokalt mediehus.

Neste kamp er førstkommende onsdag i Selbuhallen mot Orkanger. Orkanger byr på helt andre utfordringer. De holder ikke det samme tempo som Byåsen, og spiller helt annerledes. De er tunge og trege, og har gode skyttere.

Gørlin Matheson Stokke og Laila Størseth

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...