ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Selbu mot Frosta: 42 – 18

Laget: Roger Warmdal og Magnus Brønstad (målvakter) Mikael Setseng-Mogård (4), Øyvind Røset (1), Nikolai Valli (4), Sondre Eidem (2), John Håvard Lien (8), Tomas Nissestad Unsgård, Mikael Weiseth (2), Magnus Aftret (19), Joakim Stokke (2) Foto: Tove Karin Lien

Sesongens siste kamp ble nok en målfest for herrene da resultattavla viste hele 42 mål ved kampslutt. Med Frosta sine 18, ble det totalt 60 mål, og kampen hadde et snitt på en scoring i minuttet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2022 kl 08:48

ANNONSE
Annonse

Dette ble en kamp hvor herrene gjorde en meget god jobb i forsvar. Raske føtter som flytta sidelengs, gav ikke mye åpning frem til nettmaskene for Frosta. Godt forsvar og gode redninger fra målvaktene gav mange muligheter for kontringsmål, og de ble det veldig mange av. Scoringsmaskina Magnus tegna seg med hele 19 mål!

Selbu avslutter sesongen med en god kamp som viser samspillet i laget. - Ikke kampen som gir den største spenningen for publikum, men vi lovet fartsfylt håndball i forkant, noe vi også leverte på, sier Tove Karin Lien.

Etter endt serie havnet Selbu på andreplass, og er det eneste laget som har spilt alle kamper unntatt 1, da sesongen har vært preget av mange kamper som ikke har blitt gjennomført. - Med 15 kamper av 16 topper vi scoringslista da vi havner på totalt 479 mål som gir et snitt på 29,9 mål pr kamp. Av alle lag i serien er det også 3 Selbuspillere som er på pallen over mestscorende spillere i serien, Magnus på topp med 15 kamper og 142 mål, John Håvard med 14 kamper og 105 mål, og Nikolai også med 14 kamper og med 83 scoringer, sier Lien.

50 årsjubilanten Roger Warmdal fikk spille med nr 50 på ryggen, i anledning hans 50årsdag. Foto: Tove Karin Lien

Foto: Tove Karin Lien

Det finnes også en tabell i den andre enden, nemlig bestrafning. Her ligger Selbu nest sist på tabellen. 15 kamper og 18 2-minuttere, og laget som «leder» denne statistikken har 40 2-minuttere.

- Til slutt må vi nevne at Roger Warmdal fikk sitt ønske oppfylt, nemlig å ha tallet 50 på spillertrøya. Spillerne og lagledelsen hadde kjøp ny trøye til Roger med #50 som han brukte i søndagens kamp. Vi vil også overbringe våre gratulasjoner til hans 50-års dag som er i slutten av april.

Til slutt vil vi takke publikum for all støtte vi har fått, så kjekt at dere stiller opp og tar turen i hallen, det setter vi stor pris på. Nå tar vi litt opphold fra organisert trening, før vi starter med oppkjøring til neste sesong utpå våren her, avslutter Lien.

Nøkkelord

ANNONSE