Nea Radio

Nea Radio

Selbu J 18 slo Ogndal

SEIER: Nye viktige poeng for Selbu J18. Foto: Selbu IL Håndball

På søndag ble det to nye viktige poeng for Selbu J18. I Selbuhallen stod det tilslutt 24-10 i oppgjøret mellom Selbu og Ogndal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Selbu – Ogndal 24 -10 (9-5)
Selbuhallen
søndag 26. november

Her er rapporten fra lagleder Margrethe Moen:

Ogndal sto på motsatt banehalvdel, og det hele startet med en målfattig 1.omgang. Vi kom oss til mange gode sjanser, men hadde for dårlige avslutninger mot mål. Resultatet til pause var 9 – 5.

I pausen ble vi enige om å ha fokus på forsvaret vårt. Bli enda mer tydelig og bestemt i det vi gjør, både i forflytningen og tøffere på taklinger. Samt kjøre et større tempo etter, og spille oss til gode sjanser mot mål.

Vi startet 2.omgang som avtalt, og med et større tempo, et godt lagsamarbeid i forsvar med flere redninger av Marit Johanne så slapp vi ikke inn mål før 15 minutter ut i omgangen. I tillegg begynte vi å plassere skuddene våre mye bedre i angrep som videre førte til en komfortabel seier.

Laget bestod av:

Marit Johanne Fuglem (målvakt), Ingeborg Rolseth Holt 10, Guro Mjåland Mogård 1, Heidi Kjeldstad 4, Tina Sletne Alsethaug , Malin Mosleth 1, Marianne Holten, Kristine Østby, Trine Welve 5, Tuva Dyrdal 3.

Neste kamp for laget er allerede førstkommende lørdag 2.desember, hjemme i Selbuhallen mot Stjørdal Håndballklubb 2. Kampen blåses i gang klokken 18.15. Vi håper på masse publikum!

Laget ble ledet av Marthe Dyrdal og Margrethe Moen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...